Biletele la cinema fără a ieși din casă. Online - la un click distanță

Veste bună pentru toți iubitorii de film din capitală, procurarea biletelor la cinematograful Cineplex a devenit acum și mai disponibilă - nu este nevoie să stai în coadă pentru bilete sau să-ți faci griji că nu reușești să prinzi un loc bun la casele de vânzare.

Afisha.md este prima platformă de vânzare online a biletelor la evenimentele de divertisment din întreaga țară, unde găsiți bilete online la filmele de la cinematograful Cineplex. Ușor, comod și fără a ieși din casă poți cumpăra locurile dorite la cele mai așteptate filme.

La moment, Cinematograful Cineplex rulează 11 filme, printre care “Uncharted”, “Moartea pe Nil” și “Blacklight”
Programul filmelor de la cinematograf se reînnoiește în fiecare zi de miercuri.

Pentru a respecta regulile impuse de Ministerul Sănătății, spre comercializare sunt expuse doar 50% din capacitatea sălilor.
Spectatorii care depășesc vârsta de 18 ani, vor avea acces în sala de film în baza unuia dintre următoarele acte:

  • certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare.

  • concluzia medicală care confirmă că persoana a suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) sau un act care confirmă prezența anticorpilor anti-COVID-19;

  • rezultatul unui test diagnostic la COVID-19 (test rapid de diagnostic AgSarsC-oV2 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte sau test PCR la COVID-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte

Pentru a vedea programul filmelor de la Cinematograful Cineplex, dați click aici

source:Afisha.md
0