Filme
totă perioada
Septembrie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
O simplă favoare (Ru)
filme7.3
25 septembrie

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. 

Spioana (Ru)
AUTOCINEMA
filme7.0
25 septembrie

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, și eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției.

Equalizer 2 (Ru)
filme7.0
25 septembrie

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall - el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel.

M Gogol. Răzbunare grozavă (Ru)
filme6.6
25 septembrie

Две сотни лет назад малороссийские хутора разоряла шайка нехристей-ляхов во главе с могущественным колдуном.

Transfer de viață (Ru)
AUTOCINEMA
filme6.5
30 septembrie

Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluționare, menite să îi readucă tinerețea.

Spionul care mi-a dat papucii (Ru-Ro sub)
filme6.4
25 septembrie

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale.

Misterul ceasului din perete (Ru)
SOON
filme6.3
27 septembrie

După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. 

The House with a Clock in Its Walls (En-Ro sub)
SOON
filme6.3
27 septembrie

A young orphan named Lewis Barnavelt aids his magical uncle in locating a clock with the power to bring about the end of the world.

Pisicile și Peachtopia 3D (Ru)
filme6.1
25 septembrie

Majoritatea pisicilor domestice sunt obișnuite să se mulțumească cu viața într-un apartament cald și confortabil. Dar unele pisici doresc călătorească…

Pisicile și Peachtopia 2D (Ru)
filme6.1
25 septembrie

Majoritatea pisicilor domestice sunt obișnuite să se mulțumească cu viața într-un apartament cald și confortabil. Dar unele pisici doresc călătorească…

Luis și mini-extratereștrii (Ru)
SOON
filme6.1
4 octombrie

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.

Cealaltă femeie
AUTOCINEMA
filme6.0
29 septembrie

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă.

Predatorul (Ru)
filme6.0
25 septembrie

Grupul din care fac parte Casey, McKenna, Williams și Sapir se rătăcește într-o junglă în care sălășluiește un monstru, dar deși toată lumea pare să știe despre existența acestuia, nimeni nu îndrăznește să spună nimic, de teama de a nu-i invoca înfricoșătoarea prezență.

The Predator (En-Ro sub)
filme6.0
25 septembrie

When a young boy accidentally triggers the universe’s most lethal hunters’ return to Earth, only a ragtag crew of ex-soldiers and a disgruntled science teacher can prevent the end of the human race.

Mecanicul 2 (Ru)
AUTOCINEMA
filme5.7
26 septembrie

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții.

Minți primejdioase (Ru)
filme5.5
25 septembrie

După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. 

O noapte nebună, nebună (Ru)
AUTOCINEMA
filme5.2
29 septembrie

O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau! Ieșirea în club, scăldată cu alcool din belșug, se transformă într-o experiență sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se încheie fatal.

Cine trage sforile? (Ru)
SOON
filme5.2
27 septembrie

Nu doar pe strada Sesame, ci pe toate străzile din Los Angeles. „Cine trage sforile?” este o comedie dementă care aduce împreună oamenii și păpușile.

Evenimente
13 motive să participi la Maratonul Internațional Chișinău

Ce se întâmplă
Dara împreună cu alt Dj au lansat un videoclip pentru piesa "Înapoi"

Ce se întâmplă
Lidia Isac s-a căsătorit! Vezi cum a arătat interpreta mireasă

Premiere
Filmul "Misterul ceasului din perete" a generat încasări de 26,8 mln

Nu-ți vine să crezi
Toamna 2018 vine cu un nou trend în garderoba feminină