Filme
totă perioada
Mai
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Avengers: Endgame 3D (En-Ro sub)
filme8.8
19 mai

After the devastating events of  Avengers: Infinity War, the universe is in ruins. With the help of remaining allies, the Avengers assemble once more in order to undo Thanos' actions and restore order to the universe.

Răzbunătorii: Sfârşitul jocului 3D (Ru)
filme8.8
19 mai

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

John Wick 3: Război total 2D (Ru)
filme8.3
19 mai

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

La cinci pași de tine 2D (Ru)
filme7.1
19 mai

Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.

Parcul de distracţii 3D (Ro)
filme5.7
19 mai

Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

Ticăloasele 2D (Ru)
filme5.1
19 mai

“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.

The Hustle 2D (En-Ro sub)
filme5.1
19 mai

Anne Hathaway and Rebel Wilson star as female scam artists, one low rent and the other high class, who team up to take down the dirty rotten men who have wronged them.

Miliardul 2D (Ru)
filme2.7
19 mai

Un bancher face tot posibilul să nu împartă proprietatea cu fiii lui nelegitimi. Dar când este lipsit de toți banii, se pare că numai ei îl pot ajuta pe Matei ... 

Aladdin 3D (Ru)
SOON
filme
23 mai

O reeditare live-action a clasicului cu același nume lansat de Disney în 1992.

Godzilla II Regele Monștrilor 3D (Ru)
SOON
filme
30 mai

O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare.

Singuri acasă 2 3D (Ro)
SOON
filme
1 iunie

Continuarea delicioasei animații ne întreabă ceva ce sigur ne va pune pe gânduri: ne iubim animăluțele de companie, dar cât de bine le cunoaștem, de fapt?

Focviu 2D (Ru)
SOON
filme
23 mai

Dacă un copil al altei lumi ar ateriza forțat pe Pământ, dar în loc să devină un erou pentru omenire, s-ar transforma în ceva mult mai sinistru?

Singuri acasă 2 3D (Ru)
SOON
filme
30 mai

Continuarea delicioasei animații ne întreabă ceva ce sigur ne va pune pe gânduri: ne iubim animăluțele de companie, dar cât de bine le cunoaștem, de fapt?

Aladdin 3D (Ro)
SOON
filme
23 mai

O reeditare live-action a clasicului cu același nume lansat de Disney în 1992.

Godzilla: King of the Monsters 3D (En-Ro sub)
SOON
filme
31 mai

The crypto-zoological agency Monarch faces off against a battery of god-sized monsters, including the mighty Godzilla, who collides with Mothra, Rodan, and his ultimate nemesis, the three-headed King Ghidorah.

X-Men: Dark Phoenix 3D (Ru)
SOON
filme
6 iunie

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. 

Pokémon Detectiv Pikachu 3D (Ru)
SOON
filme
7 iunie

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

Ce se întâmplă
Eva Timuș a lansat un nou videoclip pentru o piesă în limba rusă

Evenimente
Trei piese cu cele mai mari șanse de câștig la Eurovision 2019

Ce se întâmplă
Filmul despre viața lui Elthon John a avut premira la Cannes 2019

Ce se întâmplă
Robert Pattinson va fi protagonistul noului film "Batman"

Who is who
Un japonez de 84 de ani are peste 30.000 de admiratori pe Instagram