Selena Gomez s-a ras parțial pe cap

Selena Gomez s-a ras parțial pe cap, șocându-și fanii cu cea mai îndrăzneață tunsoare a ei de până acum. Vedeta a trecut printr-o serie de transformări de look în ultima perioadă, însă aceasta este pe departe cea mai drastică.

Selena Gomez s-a ras parțial pe cap, renunțând la bobul chic pe care îl adoptase în urmă cu numai câteva săptămâni. Vedeta oscilează în ultima perioadă între tunsorile scurte și cele lungi, apelând, cel mai probabil, la peruci sau extensii.

Selena Gomez s-a ras pe cap în zona cefei, și cel mai probabil a apelat la extensii pentru a obține un look puternic, aspru, dar în același timp feminin.

„Întotdeauna este nevoie de o schimbare subtilă”, a scris Selena, în descrierea imaginilor pe care le-a publicat pe Instagram. Noul look a fost extrem de apreciat de fani, care nu se așteptau la o schimbare atât de radicală din partea cântăreței. Noua tunsoare a Selenei lasă la vedere și tatuajul ei „LXXVI” (76), pe care și l-a făcut în onoarea mamei sale, născută în 1976.

Cel mai probabil, multiplele transformări de look ale Selenei au legătură cu despărțirea de Justin Bieber. Mai mult decât atât, descoperirea tatuajului de pe ceafă poate semnifica împăcarea cu mama sa, cu care a avut o relație dificilă în timpul în care ea și Justin Bieber formau un cuplu. Selena și Justin au avut numeroase momente de cumpănă, trecând prin mai multe despărțiri și împăcări. De data aceasta, însă, despărțirea pare a fi definitivă.

source:Glamour.ro
0