Celebritățile care nu oferă niciodată autografe și care sunt motivele lor

Publicat: 24 iunie 2023

Poate părea surprinzător, dar unele celebrități nu sunt deloc prietenoase cu fanii lor și nu le oferă niciodată autografe.

Nu toate vedetele adoră faptul că sunt cunoscute în întreaga lume, ba din contră, unele detestă acest lucru. Astfel că, nu ar trebui să ne mire faptul că există și celebrități care refuză cu vehemență să ofere autografe fanilor. Fie că își doresc mai multă intimitate sau consideră că este o pierdere de timp, starurile internaționale au motive diverse pentru care nu dau autografe. 

Bruce Willis

Fără îndoială, Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Dincolo de celebritatea de care are parte și de numeroasele filme în care l-am putut vedea jucând de-a lungul timpului, el nu este atât de dornic să acorde autografe, ba mai mult de atât, chiar detestă să facă asta. Mai mulți fani au dezvăluit că atunci când i-au cerut un autograf, fie a refuzat, fie l-a dat fără să spună un cuvânt sau să schițeze vreun zâmbet.

Martha Stewart

Prezentatoarea și antreprenoarea Martha Stewart s-a aflat în centrul mai multor momente neplăcute cu fanii ei. Un fan povestea pe Reddit o situație prin care a trecut mama lui. „După ce a așteptat la coadă, mamei i s-a refuzat un autograf. Chiar și după ce a explicat că era pentru fiul ei, Martha a refuzat. Înțelegeam dacă semnase deja 5.000 de autografe sau chiar 500, dar a fost un eveniment mic.” Atunci când mama vedetei a întrebat ce să facă cu florile de la eveniment, Martha Stewart ar fi răspuns: „Le luăm sau le aruncăm, oamenii aceștia nu le merită, sunt prea scumpe și nu le-ar aprecia frumusețea.”

Sandra Bullock

Sandra Bullock e considerată una dintre cele mai dure actrițe de la Hollywood. Revista Star a raportat în trecut că actrița a evitat să ofere un autograf unei persoane în scaun cu rotile, atunci când se afla pe platourile de filmare de la The Heat. „Sandra a fost atât de nepoliticoasă. Și-a acoperit fața și a țipat. El a vrut un autograf și a țipat la el”, a susținut un martor. Ulterior, actrița a respins aceste afirmații.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix face parte din categoria actorilor discreți și a preferat de-a lungul timpului să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. Cu mai multe ocazii a fost considerat unul dintre cei mai inabordabili actori de la Hollywood, așa că nu ar trebui să ne mire de ce urăște să dea autografe pentru fani. 

Jonah Hill

Jonah Hill Files Petition To Change His Name

Dacă te numeri printre fanii actorului Jonah Hill, trebuie să îți spunem că el nu semnează autografe. În schimb, este cunoscut pentru faptul că împarte cărți de vizită. Chiar dacă pentru fanii lui care așteaptă cu nerăbdare un autograf este o dezamăgire, totuși, este un mod prin care încearcă să le facă pe plac.

Russell Crowe

The lesser-known music career of Russell Crowe

Și actorul Russell Crowe evită fanii care îi cer autografe. În ciuda faptului că a avut o perioadă când semna autografe, mai exact în 2006, în 2013 a revenit la vechiul său obicei și a fost din nou pe lista actorilor care refuză să dea autografe. 

Kate Winslet

Kate Winslet: 5 times the actor has been our feminist hero | Glamour UK

Atunci când Kate Winslet filma pentru Labor Day în Massachusetts, fanii au așteptat-o în ploaie, însă actrița nu a fost foarte încântată de prezența lor. O fană a povestit pentru revista Star că actrița „a fost atât de nepoliticoasă, nu ne-a băgat deloc în seamă, am fost devastată. S-a uitat urât la oamenii din oraşul meu care au aşteptat ore întregi să o vadă. Kate a stat o perioadă scurtă pe platourile de filmare, apoi s-a urcat în mașină, fără să mulțumească sau să ne zâmbească.”

Tobey Maguire

Tobey Maguire Wants to Play Spider-Man Again After 'No Way Home' - Variety

Tobey Maguire urăște să semneze autografe. Actorul este egoist din acest punct de vedere și refuză să își ia din timpul său pentru a acorda autografe fanilor săi. Conform celor care l-au cunoscut, el nici măcar nu le oferă acestora un minim de atenție.

Cameron Diaz

Why Cameron Diaz Has 'No Idea' If She'll Ever Make A Movie Again |  Cinemablend

La premiera filmului Sex Tape, Cameron Diaz a refuzat să ofere un autograf unui fan. Mai mulți dintre admiratorii actriței au așteptat atunci ore întregi pentru a primi un autograf de la ea, însă i-a ignorat complet. Ea a explicat că dacă ar da un autograf unui fan, atunci ar trebui să facă asta pentru toată lumea, aspect care ar face-o să piardă destul de mult timp. 

Paul McCartney

Paul McCartney Clarifies AI Use in 'New' Beatles Song - Variety

Cântărețul și compozitorul Paul McCartney a luat decizia de a nu mai da autografe pentru fanii săi. Fostul membru al trupei The Beatles nu era confortabil cu ideea de a merge într-un restaurant să mănânce sau în orice alt loc fără ca fanii să îl urmărească pentru un autograf sau o fotografie cu el. Așa că, este de înțeles că își dorește să aibă parte de mai multă intimitate.

source:Afisha.md
0