Despre noi

Despre noi

Afisha — este un serviciu de vânzare a biletelor online.

Ce propune Afisha?

Doriţi să fiţi la curent cu cele mai distractive activităţi şi cele mai recente evenimente?Nu sunteți sigur unde să mergeți deseară? Afisha vă va ajuta să găsiți evenimentul potrivit! Petreceri și expoziții, concerte și lecții deschise, master-classuri și festivaluri – vă vom povesti despre toate. Datorită Afisha, vă veți distra de minune!

Bilete online.

Afisha.md soluționează problema de căutare şi achiziţionare comodă a biletelor la evenimentele din capitală şi în afara ei. Puteți achiziționa un bilet online, precum și obține un bilet obișnuit. De asemenea, puteți dărui un bilet unei persoane dragi, organizând livrarea acestuia direct la domiciliu!

Achiziționarea unui bilet de pe site-ul Afisha.md este foarte simplă, trebuie doar să citiți instrucțiunile de cumpărare. Iar pentru a evita neînțelegerile și situațiile neplăcute, citiți Regulile de procurare a biletelor.

Pentru a afla cum să vă înregistrați pe site sau să obțineți informații juridice, faceți cunoștință cu Regulile de utilizare a site-ului.


Cum să ne contactați?

Telefon de contact:  022 896 499

E-mail:  afisha@afisha.md

Adresa:  mun. Chisinau, str. Calea Orheiului 28/1, et. 2