Un proiect fotografic surprinde gemenii pe străzile din Londra

În ultimii 3 ani, fotograful Peter Zelewski a surpris gemeni identici pe străzile din Londra.Originar din Detroit, Peter s-a mutat în Londra în anii 1980, unde le-a întâlnit pe gemenele Kira și Taya - ele l-au fascinat și l-au determinat să-și găsească pasiunea.

Într-un interviu acordat celor de la Huck Magazine, Zelewski a dezvăluit că Taya și Kira aveau ceva foarte unic, în special cu modul în care s-au comportat în timpul ședinței foto. Apropierea dintre ele le transforma parcă într-un sigur individ. Așa a luat naștere seria lui Alike But Not Alike. Colecția conține peste 40 de portrete și o poți găsi până pe 22 mai la Hoxton Hotel Gallery din Londra.

Fotografiile explorează atât asemănările, cât și deosebirile dintre acești gemeni identici și include și paseje din conversațiile pe care fotograful le-a avut cu ei, astfel încât să realizezi legătura puternică dintre ei. Spre exemplu, Duke și Joe, 15 ani, sunt identici, dar povestesc despre cum sunt foarte diferiți - atât în modul în care arată, cât și în ceea ce privește personalitatea lor.

O experiență vizuală foarte mișto, după cum vei vedea și singur:




source:noizz
1