S-a stabilit care e orașul ideal pentru a munci în Marea Britanie

Într-un studiu finanțat de Royal Mail, au fost analizate orașele din Marea Britanie care sunt cele mai potrivite pentru oameni de a se muta și a munci în ele.

Orașele au fost analizate din punct de vedere educațional, business, al oportunităților de joburi, al veniturilor, cât și din punct de vedere al comunității. Pe primul loc a ieșit Edinburgh, așa că mare bucurie pentru scoțieni. Edinburgh este și locul perfect pentru start-up-uri, deoarece oferă chirii la jumare de preț față de Londra.

Adam McVey, consilierul-șef al orașului, a fost foarte fericit de această descoperire:

"It is welcome news that Edinburgh is yet again receiving recognition as the UK’s top city to live and work in. The facts demonstrating the city’s attributes are plentiful and our own statistics in Edinburgh by Numbers show that Edinburgh is a vibrant capital city with a diverse economy, an increasing population with strong investment potential".

Pe locul doi, așa cum probabil te-ai așteptat, este Londra. Punctul forte al Londrei este dat de veniturile câștigate de locuitorii săi - în medie, ei câștigând 697 de lire pe săptămână. Londra stă bine și pe educație și business, însă nu e atât de ușor să-ți permiți închirierea sau cumpărarea unui apartament aici.

Local 3 este ocupat de Bristol - orașul stă excelent la capitolul oportunități de job, cât și la domeniul sănătate.

Locul 4 este ocupat de Newcastle și Gateshead - stau excelent pe cultură, iar pe 5 este Manchester, oraș care oferă mult spațiu verde pentru locuitorii săi.

Glasgow e pe 6 - el e triumfător la mediu, iar pe locurile 7, 8 și 9 găsim - Leeds, Cardiff și Sheffield.

source:noizz
1