Cele mai spectaculoase parcuri de distracții din lume

Dacă ești în căutare de experiențe tari și vrei să iei aerul tare în piept, să simți adrenalina până în vârful degetelor, atunci ce zici de un parc de distracţii?

Am selectat pentru tine cele mai mișto parcuri de distracţie din lume, unde trebuie să ajungi măcar o dată.

Europa Park

Este al doilea parc tematic de distracție din Europa după Disneyland Paris și cel mai mare parc de distracție din Germania. Este situat în orașul Rust la aproximativ 160 km distanta de Stuttgart.

Vei găsi multe roller-coastere originale, care vor necesita mult curaj. Dacă ai un stomac puternic, trebuie să ajungi aici. Calitatea acestuia este confirmată de faptul că parcul este vizitat de milioane de iubitori de adrenalină în fiecare an.

Ocean Park Hong Kong

Dacă ești fascinat de natură și îți plac animalele marine, acest parc este locul potrivit pentru tine.


Parcul are două mari sectiuni; prima este cea de la suprafață, care este o pădure tropicală și cea de-a doua este reprezentată de un acvariu cu peste 5000 pești în care te poți scufunda și tu.

Universal Studios Hollywood

Nu poți să ajungi în L.A. fără să vizitezi și Universal Studios.


Chimelong Ocean Kingdom

China este departe, dar dacă ajungi aici, nu uita să treci pe listă și acest parc de distracții. Te vei convinge că sunt într-adevăr cu un pas înaintea tuturor, iar imaginația lor nu are limite.


Disney's Animal Kingdom

Disney's Animal Kingdom a fost inaugurat în 1989 şi este al doilea mare parc tematic din lume, după Six Flags Great Adventure, din New Jersey.


source:noizz
1