Beyonce a scris istorie cu show-ul ei de la festivalul Coachella 2018

Beyonce a scris istorie cu show-ul ei de la festivalul Coachella de anul acesta. A devenit prima artistă de culoare care a cântat vreodată la Coachella, dar puțini au observat un anumit detaliu legat de prestația ei.

De două zile, toată lumea vorbește numai despre show-ul făcut de Queen B. la Coachella. Și pe bună dreptate! Diva a schimbat mai multe ținute și a pus la cale o reuniune Destiny's Child, atât de așteptată de fani.

Cei aflați la marele festival nu vor uita prea curând momentul în care Kelly Rowland și Michelle Williams au apărut pe scena alături de Beyonce, pentru a cânta hitul ”Lose My Breat”. Trio-ul a dovedit ca încă exista acea chimie între ele, cântând piesele ”Say My Name” și ”Soldier”. Fetele au strălucit pe scena, iar de cântat nici nu cred ca mai are rost să vorbesc! Speachless! Beyonce și-a făcut apariția costumată într-o zeiță egipteancă, acompaniată de un grup de dansatori care au făcut un show fabulos.

Dar dincolo de cântat, Beyonce și-a uimit fanii cu detaliile legate de look-ul ei. Diva și-a schimbat nu doar ținuta, ci și culoarea de pe unghii, în mijlocul spectacolului. Fanii au observat că în prima parte a concertului a avut unghiile negre, apoi argintii. Toată lumea s-a întrebat cum și mai ales când a avut timp să facă acest lucru, în câteva minute. Probabil Queen B. a apelat la un artificiu stilistic, dar comentariile de pe rețelele de socializare tot sunt delicioase!

source:myzutv.ro
0