TOP 5 seriale din luna mai în premieră

Publicat: 4 mai 2022

Luna mai este una foarte promițătoare pentru fanii de seriale. Echipa Afisha.md a ales un top alcătuit din 5 seriale care vor apărea în decursul lunii mai.

Staircase

Data lansării: 5 mai

Staircase este o adaptare a seriei de documentare franceze din 2004 cu același nume, care relatează procesul de mare profil al romancierului Michael Peterson pentru uciderea soției sale.

Rolul inculpatului în noua adaptare a fost interpretat de britanicul laureat al Oscarului Colin Firth („The King Speaks!”, „Bridget Jones's Diary”, „Love Actually”), iar Toni Collet a jucat rolul soției sale („The Sixth Sense” , „Scoateți cuțitele”, „Incredibil” ). În serial apar și Sophie Turner, Juliette Binoche, Dane Dehaan, Patrick Schwarzenegger, Odessa Young și alții.

Spectacolul a fost regizat de Antonio Campos, a cărui lucrare anterioară a fost drama criminală The Devil Is Always Here cu Tom Holland, și a lucrat, de asemenea, la cinci episoade din primul sezon din The Sinner.

Primele trei episoade din „Stairs” vor fi difuzate pe 5 mai pe HBO Max. Sunt planificate un total de opt episoade. Conform rezultatelor proiecțiilor preliminare, seria a primit recenzii destul de bune din partea criticilor.


Clark

Data lansării: 5 mai

Serialul suedez de comedie criminală spune povestea criminalului Clark Olofsson, care a comis jafurile de bănci în anii 1970. Cu el este asociat conceptul de „sindrom Stockholm”, când ostaticii eliberați au început să-și apere răpitorii și nu au fost de acord să depună mărturie împotriva lor în instanță.

Rolul principal în serial a fost jucat de Bill Skarsgard din cea mai faimoasă dinastie de film din Suedia, care, împreună cu tatăl său Stellan și fratele mai mare Alexander, își construiește o carieră de mare succes în străinătate. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul său de Pennywise the Clown în adaptările cinematografice ale lui Stephen King It and It Part 2, precum și pentru filmul menționat mai sus The Devil Is Always Here și serialul TV Hemlock Grove. Printre proiectele viitoare ale lui Skarsgård Jr. se numără rolul principal în noua adaptare în serie a lui The Crow și filmul de acțiune John Wick 4.

În mod tradițional, pentru Netflix, toate cele șase episoade ale serialului vor fi lansate simultan.


Candy

Data lansării: 9 mai

Mai este o lună a serialului criminal bazat pe evenimente reale. Așadar, noua dramă criminală americană „Candy” va spune povestea unei gospodine, Candy Montgomery, care a ucis-o cu brutalitate pe soția iubitului ei. La sfârșitul anilor 1970, Montgomery, împreună cu soțul ei și cei doi copii, s-au mutat într-un orășel din Texas. Acolo s-a împrietenit cu o femeie pe nume Betty Gore, care locuia alături cu soțul ei și cei doi copii. Montgomery a avut o aventură cu soțul unui prieten-vecin.

Serialul îi va avea în rolurile principale pe Jessica Biel, Melanie Lynskey și Pablo Schreiber. Serialul va consta din cinci episoade, difuzate zilnic în perioada 9 mai - 13 mai pe Hulu.


Obi-Wan Kenobi

Data lansării: 27 mai

Acesta este unul dintre cele mai așteptate produse noi ale lunii. Serialul este despre personajul cu același nume din Războiul Stelelor, care a apărut în trilogia prequel Războiul Stelelor (1999-2005). Acțiunea are loc la zece ani după evenimentele din Războiul Stelelor. Episodul III: Revenge of the Sith”, iar Ewan McGregor va reveni în rolul Maestrului Jedi Obi-Wan Kenobi după 17 ani. Hayden Christensen își va relua și rolul Anakin Skywalker/Darth Vader în serie. În plus, în serial vor juca Joel Edgerton, Ruperd Friend, Indira Varma, Song Kang, Kumail Nanjiani și alții.

În noua serie, Obi-Wan Kenobi, îndurerat de tranziția elevului său către „partea întunecată a forței”, are grijă inițial de tânărul Luke Skywalker, dar în curând pornește într-un fel de „aventura incitantă”.

Primele două episoade ale serialului vor fi difuzate pe 27 mai pe Disney+, restul de patru episoade fiind difuzate săptămânal.


Stranger Things 4

Data lansării: 27 mai

Mult așteptatul sezon al patrulea al unuia dintre cele mai de succes seriale Netflix, filmul de groază SF Stranger Things, vine la trei ani după cel precedent. Evenimentele noului sezon se vor desfășura la șase luni după finalul celui precedent, iar tinerii eroi se vor confrunta atât cu problemele liceului, cât și cu un fel de „nouă amenințare supranaturală terifiantă”.

Ca și până acum, vor juca Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Cara Buono și Dacre Montgomery.

Al patrulea sezon va fi împărțit în două părți - primele cinci episoade vor fi lansate pe 27 mai, iar următoarele patru pe 1 iulie. Se știe deja că serialul va avea un al cincilea sezon, care va fi ultimul.

Pentru mai multe noutăți din lumea filmului, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0