Top 5 filme cu Mark Wahlberg recomandate de Afisha.md

Mark Wahlberg este un actor american care a jucat în zeci dintre cele mai cunoscute filme ale lumii. Acesta se încadrează perfect în fiecare rol al său, reușind să demonstreze bine caracteristicile și măiestria sa în orice gen de film, de la comedie până la acțiune. Echipa Afisha.md vă recomandă câteva filme pe care le puteți privi pentru a vedea încă odată cât de special este totuși Mark Wahlberg.

Ted (2012)

Regizor: Seth MacFarlane
John Bennett, un bărbat a cărui dorință din copilărie de a-și aduce ursulețul de pluș s-a împlinit, acum trebuie să decidă între a păstra relația cu ursul, Ted sau iubita lui, Lori.


The Italian Job (2003)

Regizor: F. Gary Gray
După ce au fost trădați și lăsați pentru moarte în Italia, Charlie Croker și echipa sa plănuiesc un furt elaborat de aur împotriva fostului lor aliat.


Invincible (2006)

Regizor: Ericson Core
Bazat pe povestea lui Vince Papale, un barman de 30 de ani din Philadelphia de Sud, care a depășit șansele lungi să joace pentru Philadelphia Eagles din NFL în 1976.


All The Money in the World (2017)

Regizor: Ridley Scott
Povestea răpirii lui John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, și a încercării disperate a mamei sale devotate de a-l convinge pe bunicul său miliardar Jean Paul Getty să plătească răscumpărarea.


Uncharted (2022)

Regizor: Ruben Fleischer
Deștept de stradă, Nathan Drake, este recrutat de un vânător de comori experimentat, Victor „Sully” Sullivan, pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan și pierdută acum 500 de ani de Casa Moncada.

Filmul "Uncharted" poate fi privit astăzi și în cinematograful Cineplex din Chișinău. Pentru bilete, accesați site-ul afisha.md
Filmul este difuzat în limbile rusă și engleză.


Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochii pe noi 

source:Afisha.md
0