Top 10 filme pe care le poți viziona în acest weekend

Publicat: 13 mai 2022

După o săptămână încărcată, fiecare dintre noi așteaptă weekend-ul pentru a se putea relaxa, iar pentru asta nu este nimic mai potrivit decât vizionarea unui film. Din acest motiv, echipa Afisha.md a pregătit un Top din 10 filme pe care le puteți viziona în acest weekend.

Central Intelligence

Synopsis: După ce reia legătura cu un prieten incomod de la liceu prin Facebook, un contabil cu maniere blânde este atras în lumea spionajului internațional.

Regizor: Rawson Marshall Thurber
Actori: Dwayne Johnson, Kevin Hart


We're the Millers

Synopsis: Un dealer veteran de oale creează o familie falsă ca parte a planului său de a muta un transport uriaș de iarbă din Mexic în SUA.

Regizor: Rawson Marshall Thurber
Actori: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts


Just Go With It

Synopsis: Într-o excursie de weekend în Hawaii, un chirurg plastician își convinge asistentul loial să se pozeze în soția lui, care va divorța în curând, pentru a acoperi o minciună neglijentă pe care i-a spus-o iubitei sale mult mai tinere.

Regizor: Dennis Dugan
Actori: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker


Friends With Benefits

Synopsis: Un tânăr și o femeie decid să-și ducă prietenia la următorul nivel fără a deveni un cuplu, dar descoperă curând că adăugarea sexului duce doar la complicații.

Regizor: Will Gluck
Actori: Mila Kunis, Justin Timberlake


Focus

Synopsis: În mijlocul celei mai recente planuri a veteranului escroc Nicky, o femeie din trecutul său - acum o femeie fatală desăvârșită - apare și își aruncă planurile pentru o buclă.

Regizor: Glenn Ficarra, John Requa
Actori: Will Smith, Margot Robbie


The Dictator

Synopsis: Povestea eroică a unui dictator care și-a riscat viața pentru a se asigura că democrația nu va veni niciodată în țara pe care a oprimat-o cu atâta dragoste.

Regizor: Larry Charles
Actori: Sacha Baron Cohen, Anna Faris


Project X

Synopsis: 3 liceeni organizează o petrecere de naștere pentru a-și face un nume. Pe măsură ce noaptea avansează, lucrurile scapă de sub control pe măsură ce vestea despre petrecere se răspândește.

Regizor: Nima Nourizadeh
Actori: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown


Neighbors

Synopsis: După ce sunt forțați să locuiască lângă o casă de fraternitate, un cuplu cu un nou-născut fac tot ce le stă în putință pentru a-i doborî.

Regizor: Nicholas Stoller
Actori: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron


Let's be Cops

Synopsis: Doi prieteni care se luptă se îmbracă ca ofițeri de poliție pentru o petrecere costumată și devin senzații de cartier. Dar când acești „eroi” proaspăt bătuți se încurcă într-o rețea de mafioți și detectivi murdari din viața reală, trebuie să-și pună în joc insignele false.

Regizor: Luke Greenfield
Actori: Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle


Vacation

Synopsis: Rusty Griswold își duce propria familie într-o excursie în „Walley World” pentru a condimenta lucrurile cu soția sa și a restabili legătura cu fiii săi.

Regizor: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Actori: Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo

Pentru mai multe recomandări, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0