Regizorul Christopher Nolan a numit filmele Marvel Studios un salvator în perioada pandemiei de coronavirus


Publicat: 15 februarie 2024

Обложка: скриншот «Канобу» // YouTube-канал IMAX

Regizorul Christopher Nolan a numit filmele Marvel Studios un salvator în perioada pandemiei de coronavirus, când industria cinematografică se confrunta cu dificultăți semnificative, într-o recentă discuție cu Robert Downey Jr. pentru publicația New York Times. Potrivit regizorului, Marvel a salvat situația înainte, în timpul și după pandemie.

După COVID, a rămas doar să spunem: «Mulțumesc lui Dumnezeu pentru filmele Marvel»”, a comentat el.

De asemenea, Christopher Nolan a subliniat din nou importanța alegerii lui Robert Downey Jr. pentru rolul lui Tony Stark în timpul interviului cu actorul.

Adevărul este că Jon Favreau, care l-a ales pe Robert pentru rolul lui Tony Stark, este una dintre cele mai semnificative și importante decizii de casting din istoria Hollywood-ului. În final, aceasta a definit industria noastră”, a adăugat regizorul.

În același interviu, Christopher Nolan a vorbit despre frica sa înaintea primei întâlniri cu Downey Jr., iar anterior, a discutat din nou despre dragostea sa pentru „Fast and furious” și a menționat filmele preferate din ultimii ani. Christopher Nolan va concura pentru un premiu Oscar în categoria „Cel mai bun regizor” la ceremonia viitoare cu filmul său „Oppenheimer”. Potrivit regizorului, victoria ar fi pentru el „un întreg univers”.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2024 va avea loc în noaptea de 10 spre 11 martie.

source:Afisha.md
0