Premiere: ce privim în prima lună de primăvară

Prima lună de primăvară ne aduce o largă varietate de genuri cinematografice, prin urmare numeroase motive pentru a ne petrece timpul într-o sală de cinema.

Ce merită să vezi luna aceasta la cinema? Descoperă recomandările noastre mai jos:

Little Joe (Micul Joe)

Alice este o mamă singură, care lucrează într-o companie specializată în dezvoltarea unor noi specii de plante. Cu ajutorul ingineriei genetice, ea a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseții ei, ci și valorii terapeutice.. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar, i-l oferă cadou fiului ei, Joe, și îi pun numele „Little Joe'. Dar pe măsură ce floarea lor crește, Alice începe să creadă că noua ei creație nu e chiar atât de inofensivă pe cât se aștepta și începe să se teamă pentru viața ei și a fiului ei.

Onward (Tot înainte)

O animație încântătoare despre doi frați elfi, Ian și Barley Lightfoot, care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume. Ei speră ca astfel să reușească să mai petreacă o zi cu tatăl lor, care a decedat atunci când ei erau mici. Tom Holland, Chris Pratt și Julia Louis-Dreyfus sunt numai câțiva dintre actorii care își împrumută vocile personajelor din film.

Bloodshot

Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești. Folosindu-se de acestea, el vrea să se răzbune pe bărbatul care i-a ucis soția sau cel puțin cel despre care credea că a făcut acest lucru. El va afla destul de repede că nu tot ceea ce credea a fi adevărat este așa, că nu toți ce par de încredere merită acest lucru și pune la îndoială și motivul pentru care a fost readus la viață.

A Quiet Place Part II

Filmul horror din 2018 regizat de John Krasinksi, despre o familie nevoită să trăiască într-o lume dominată de monștri care atacă la cel mai mic sunet, a fost o surpriză foarte plăcută și s-a bucurat de mare succes la box office. Prin urmare, nu ne miră deloc faptul că are parte și de o continuare. Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe revin în rolurile lui Evelyn, Regan și Marcus Abbott, iar lor li se adaugă de această dată Cillian Murphy și Djimon Hounsou.

Downhill (Avalanșă-n mariaj)

Julia Louis-Dreyfus și Will Ferrell sunt protagoniștii acestei comedii savuroase despre un cuplu căsătorit care, în timpul unei vacanțe la schi în Alpi, scapă cu viață după o avalanșă. Acest lucru îi determină pe cei doi să își reevalueze viața de familie, căsnicia și probleme ei, dar și ce sentimente mai au de fapt unul pentru celălalt.

My Spy (Profu’ de spionaj)

JJ (Dave Bautista) este un agent CIA cu experiență, dar care este deconspirat de o fetiță de 9 ani, pe nume Sophie (Chloe Coleman), în timpul unei misiuni sub acoperire de supraveghere a familiei acesteia. Pentru a nu-l da în vileag, Sophie îi cere, la schimb, să petreacă timp cu ea și să o învețe să fie spioană.

Mulan

Disney ne aduce ecranizarea live action a unui dintre cele mai populare filme de animație, Mulan. În rolul principal o vom vedea pe actrița Liu Yifei, cunoscută și sub numele Crystal Liu, una dintre cele mai populare staruri din China. Pelicula spune povestea unei tinere care se deghizează în bărbat pentru a se putea alătura armatei și să își salveze astfel tatăl.

The Hunt

12 străini se trezesc într-o pădure. Nu știu exact unde se află și nici măcar cum au ajuns acolo. Nu știu nici faptul că au fost aleși intenționat – pentru un scop anume – și mai exact: o vânătoare de oameni. Tot ce pot face este să își dea seama cum pot să supraviețuiască. Din distribuția filmului fac parte Betty Gilpin, Emma Roberts, Ethan Suplee, Hilary Swank și Justin Hartley.

source:Elle.ro
0