РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

11 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Идем в ресторан!
ONLINE

10 august

Traininguri
Практикум "Каким должно быть хорошее CV и что тебя ждёт на интервью"
ONLINE

10 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

9 august

Traininguri
Полезный HR завтрак: Как посчитать стоимость текучести персонала?
ONLINE

12 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Paramount a publicat imagini noi din Top Gun: Maverick
31 ianuarie, 10:551214

Paramount a publicat imagini noi din Top Gun: Maverick, în timp ce regizorul filmului, Joseph Kosinski, a acordat primul interviu despre mult așteptata continuare a hitului cinematografic din 1986.

În cele șase fotografii îi vedem pe noii piloți pentru care Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) s-a întors la școala de aviație să-i învețe cele mai inedite tehnici. Spre deosebire de tinerii piloți din filmul original, cei din Maverick sunt cu toții absolvenți și revin aici pentru aceste antrenamente speciale. 

"Sunt la un alt nivel de experiență față de cei din Top Gun", spune regizorul. ”Pentru actorii noi, asta a însemnat să experimenteze antrenamente dure în F-18 Super Hornets echipate cu camere IMAX pentru a-i surprinde în timp ce se prefăceau că pilotează avioanele (care au fost operate în realitate de un pilot cu experiență aflat în celălalt scaun)."

"Experiența este palpitantă, dar fizic dificila”, spune Kosinski. “Manevrele la care i-am supus pentru a spune această poveste nu au fost unele simple. Cu toți au trecut prin luni de antrenamente aeriene. Am organizat un curs practic pe care l-a gândit chiar Tom. El este pilot licențiat și a mers până la capăt cu toate cascadoriile în primul film, fără niciun fel de pregătire. Așa că știa de ce au acum aceștia nevoie. Au început în Cessna, apoi au urcat în avioane de acrobație, apoi în jet-uri cu un singur motor, înainte de Super Hornet. În câteva situații, unora dintre actori li s-a făcut rău, dar asta li se întâmplă și piloților de luptă cu experiență". "Nu există echipa acolo. Nu sunt acolo sus cu ei, nu există stilist, machiaj, nimic. Ei au fost responsabilli pentru fiecare aspect din procesul de filmare când s-au aflat în acele avioane.", a explicat Joseph Kosinski. 

Secvența extremă a filmului a fost chiar cea prezentată în teaser trailer, când Maverick zboară deasupra deșertului la o altitudine incredibil de mică, scrie filmnow.ro.

"Pentru scenă în care Tom zboară la o altitudine extrem de mică, a fost nevoie să cerem permisiune specială de la Marina Americană. A fost una dintre cele mai spectaculoase, extreme scene pe care le puteam gândi. De asemenea, să facem o lansare reală de pe un transportator, apoi o aterizare reală — nimeni nu a mai făcut asta într-un film. Tom și-a împlinit probabil toate visele legate de aviatie”, a mai spus regizorul. 

Miles Teller joacă rolul locotenetului Bradley "Rooster" Bradshaw, fiul lui Goose din filmul original, și practic pe relația dintre Maverick și Rooster este clădită pelicula. "Relația dintre Maverick și Rooster este cea mai puternică, este structură de rezistentă." a povestit Kosinski. 

Top Gun: Maverick intră în cinematografe din 26 iunie 2020.

Amintim că anterior Paramount a publicat primul poster al filmului "Top Gun: Maverick", cu Tom Cruise în frunte.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august