O nouă premieră la cinematografele din Chișinău - Memoria

Publicat: 27 aprilie 2022

Pe data de 28 aprilie, la Cinematografele din Chișinău va avea loc premiera unui nou film de acțiune în rol principal cu Liam Neeson - Memoria. Filmul este regizat de Martin Campbell, după un scenariu de Dario Scardapane.

Synopsis: Când Alex, un asasin expert, refuză să finalizeze o slujbă pentru o organizație criminală periculoasă, el devine o țintă. Agenți FBI sunt aduși pentru a investiga urmele cadavrelor, aducându-le mai aproape de Alex. Cu sindicatul criminalității și FBI-ul în urmărire, Alex are abilitățile de a rămâne în frunte, cu excepția unui lucru: se luptă cu pierderi severe de memorie, care îi afectează fiecare mișcare. Alex trebuie să-și pună la îndoială fiecare acțiune și în cine poate avea încredere în cele din urmă.

În februarie 2020, s-a anunțat că Liam Neeson va interpreta un asasin expert cu o reputație de precizie discretă în acest thriller de acțiune regizat de Martin Campbell. În aprilie 2021, filmările au început în Bulgaria, cu Guy Pearce, Monica Bellucci, Harold Torres, Taj Atwal și Ray Fearon alăturându-se distribuției principale. Proiectul este o producție în joint-venture între Briarcliff Entertainment, Open Road Films, Black Bear Pictures, Welle Entertainment, Saville Productions și Arthur Sarkissian Productions.

Premiera filmului la Chișinău va avea loc mâine, la Cinematograful Cineplex din Chișinău, cu difuzare în limba rusă.
Biletele online la film pot fi procurate aici.

source:Afisha.md
0