Frozen II este pe cale să atingă, în timp record, încasările peliculei originale

Succesul multora dintre filmele Disney este binecunoscut, iar printre titlurile de top se află și Frozen, a cărui continuare, lansată pe 22 noiembrie (atât în SUA, cât și în cinematografele noastre), a bifat recorduri peste recorduri.

Frozen 2 este acum pe cale să egaleze - chiar să întreacă - și încasările globale ale animației originale, notează digitalspy.com. Filmul a ajuns la 1,213 miliarde de dolari încasări internaționale, față de cele 1,274 ale primului Frozen (lansat în 2013), și asta în doar șase săptămâni de la debut, transmite cinemagia.ro.

Pelicula se află deja pe locul 4 în topul celor mai de succes animații din toate timpurile, top în care este devansată de Incredibles 2, Frozen și The Lion King (ce a ajuns la 1,657 miliarde de dolari).

Încă dinaintea lansării lui Frozen II, grație cifrelor uriașe obținute la box office - printre multe alte titluri - de Avengers: Endgame, relansările lui The Lion King și Aladdin, Disney și-a depășit propriul record de încasări anuale – a ajuns la 10 miliarde de dolari la box office în 2019.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0