Filmul Bad Boys va avea o continuare

"Bad Boys For Life" a fost un hit la box-office, dar și în rândul criticilor, așa că nu e de mirare că se lucrează deja la un proiect pentru al patrulea film al francizei, transmite filmnow.ro.

Într-o discuție recentă cu Steve Weintraub de la collider.com, producătorul Jerry Bruckheimer, responsabilul pentru aceste blockbustere de acțiune la Hollywood, a declarat:  "A fost o experiență fantastică cu primele filme, amândouă produse cu Tom Rothman [șeful Sony] și echipa sa, și apoi cu tot ce a însemnat procesul de editare și de filmare. Am creat, împreună cu ajutorul lor, un film care a satisfăcut publicul și am vrea să repetăm experiența și cred că și lor le-ar plăcea să facem asta. În prezent este în lucru un proiect pentru al patrulea film". 

Așadar se lucrează la scenariu, dar nu sunt deocamdată vești despre cei din distribuția filmului (Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton) ori despre scenariști (Peter Craig, Joe Carnahan, Chris Bremner) și regizori (Adil El Arbi, Bilall Fallah). 

"Bad Boys for Life", al treilea film al francizei, a avut încasări de 419 milioane de dolari la box-office, la un buget de 90 de milioane de dolari.

source:filmnow.ro
0