Doctor Strange revine în cinematografele din Chișinău într-un nou film

Publicat: 20 aprilie 2022

Pe data de 5 mai, în cinematografele din capitală va avea loc o nouă premieră. De această dată, este vorba despre un film marca Marvel - “Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”.

“Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” este un film american de supereroi bazat pe personajul din comicsurile Marvel - Doctor Strange. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, acesta prezintă continuarea filmului Doctor Strange din anul 2016. Acesta este deja cel de-al 28-lea film al Universului Cinematic Marvel.

Synopsis: Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Rolurile principale sunt distribuite actorilor:

  • Benedict Cumberbatch
  • Elizabeth Olsen
  • Chiwetel Ejiofor
  • Benedict Wong
  • Xochitl Gomez
  • Michael Stuhlbarg
  • Rachel McAdams

Regizorul și co-scenizatorul Doctor Strange, Scott Derrickson, avea planuri pentru o continuare din octombrie 2016. El a semnat să revină ca regizor în decembrie 2018, când s-a confirmat că Cumberbatch se va întoarce. 

Titlul filmului a fost anunțat în iulie 2019, împreună cu implicarea lui Olsen, în timp ce Jade Halley Bartlett a fost angajată să scrie filmul în octombrie. 

Derrickson a demisionat din funcția de regizor în ianuarie 2020, invocând diferențe creative, Waldron și Raimi s-au alăturat luna următoare și a început de la capăt. 

Filmările au început în noiembrie 2020 la Londra, dar au fost suspendate în ianuarie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Producția a fost reluată până în martie 2021 și s-a încheiat la mijlocul lunii aprilie în Somerset. Filmările au avut loc și în Surrey și Los Angeles.

Filmul va putea fi vizionat în limbile rusă și română la cinematografele Cineplex Moldova si Cineplex Loteanu.

source:Afisha.md
0