Christopher Nolan a creat un supercast pentru filmul său Oppenheimer: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon și alții

Publicat: 26 mai 2022

Christopher Nolan pregătește un film despre un fizician nuclear american cu o super distribuție. Tatăl bombei nucleare, Robert Oppenheimer, este interpretat de Cillian Murphy și soția sa - Emily Blunt. Matt Damon a primit rolul lui Leslie Groves, șeful militar al programului de arme nucleare, Robert Downey Jr. - rolul lui Lewis Strauss, un fost secretar de Comerț al SUA care a lucrat în Comisia pentru Energie Atomică. Florence Pugh joacă rolul unui membru al Partidului Comunist American, Jean Tatlock, care are o aventură cu Oppenheimer, iar Rami Malek joacă rolul unui om de știință, pe care creatorii nu l-au dezvăluit încă. 

Filmul îi mai prezintă pe Kenneth Branagh, Jason Clarke și Josh Hartnett. Chiar și în roluri episodice apar artiști importanți precum Gary Oldman, care va avea doar un minut de timp pe ecran.

„Oppenheimer” nu este singurul exemplu dintre lansările viitoare cu o distribuție puternică. Thrillerul de spionaj al Fraților Russo de la Netflix, The Grey Man va fi lansat în iulie, cu Ana de Armas, Chris Evans, Billy Bob Thornton, Ryan Gosling și starul din serialul Bridgerton - Rege-Jean Page . Iar în continuarea filmului polițist al lui Rian Johnson - Knives Out, pe lângă Daniel Craig, vor mai apărea Ithahawk, Edward Norton, Dave Bautista și Kate Hudson. Chiar și premierele recente sunt pline de cazuri similare: satira politică Don’t Look Up a lui Adam McKay, comedia lirică The French Messenger a lui Wes Anderson, filmul de acțiune Netflix Red Notice, retronoir-ul lui Guillermo del Toro - Nightmare Alley, drama criminală a lui Ridley Scott - The House of Gucci.

Pentru mai multe noutăți din lumea filmului, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0