10 filme pe care trebuie să le privești de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 8 februarie 2023

Nu există o regulă care să spună că trebuie să privim filme în Ziua Îndrăgostiților, această tradiție este doar o opțiune pentru cei care vor să sărbătorească această zi într-un mod liniștit și romantic alături de partenerul lor. 

Privitul unui film poate fi un mod plăcut de a petrece timp împreună și de a începe o seară romantică. Cu acest prilej, Afisha.md a pregătit un top din 10 filme pe care trebuie să le privești de Ziua Îndrăgostiților.

The Notebook (2004)

Regizor: Nick Cassevetes
Actori: Gena Rowlands, James Garner
Sinopsis: Un tânăr sărac, dar pasionat se îndrăgostește de o tânără bogată, dându-i un sentiment de libertate, dar curând sunt despărțiți din cauza diferențelor sociale.

Titanic (1997)

Regizor:James Cameron
Actori: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Sinopsis: Un aristocrat de șaptesprezece ani se îndrăgostește de o artistă amabilă, dar săracă, la bordul luxosului și nefericitului R.M.S. Titanic.
Apropo, filmul va fi din nou ecranizat în Cinematografele din Chișinău începând cu 9 februarie.
Programul filmelor și bilete online puteți găsi aici.

A Walk to Remember (2002)

Regizor: Adam Shankman
Actori: Mandy Moore, Shane West
Sinopsis: Doi adolescenți din Carolina de Nord, Landon Carter și Jamie Sullivan, sunt puși împreună după ce Landon are probleme și este condamnat să presteze muncă în folosul comunității.

La La Land (2016)

Regizor: Damien Chazelle
Actori: Ryan Gosling, Emma Stone
Sinopsis: În timp ce-și croiesc drum în cariera lor în Los Angeles, un pianist și o actriță se îndrăgostesc în timp ce încearcă să-și reconcilieze aspirațiile pentru viitor.

The Fault in Our Stars (2014)

Regizor:Josh Boone
Actori: Shaliene Woodley, Ansel Elgort
Sinopsis: Doi adolescenți bolnavi de cancer pornesc într-o călătorie care le dă viață pentru a vizita un autor singuratic din Amsterdam.

P.S. I Love You (2007)

Regizor: Richard LaGravenese
Actori: Hilary Swank, Gerard Butler
Sinopsis: O tânără văduvă descoperă că răposatul ei soț i-a lăsat 10 mesaje menite să o ajute să-și aline durerea și să înceapă o nouă viață.

Silver Linings Playbook (2012)

Regizor: David O. Russel
Actori: Bradley Cooper, Jeniffer Lawrence
Sinopsis: După o perioadă petrecută într-un spital de nebuni, fostul profesor Pat Solitano se mută înapoi la părinții săi și încearcă să se împace cu fosta soție. Lucrurile devin mai dificile când Pat o întâlnește pe Tiffany, o fată misterioasă cu propriile probleme.

The Best of Me (2014)

Regizor: Michael Hoffman
Actori: James Marsden, Michelle Monaghan
Sinopsis: O pereche de foste iubite din liceu se reîntâlnesc după mulți ani, când se întorc să viziteze micul lor oraș natal.

Dear John (2010)

Regizor: Lasse Hallstrom
Actori: Channing Tatum, Manada Seyfried
Sinopsis: O dramă romantică despre un soldat care se îndrăgostește de o studentă conservatoare în timp ce se află acasă în permisie.

The Lucky One (2012)

Regizor: Scott Hicks
Actori: Zac Efron, Taylor Schilling
Sinopsis: Un pușcaș marin călătorește în Louisiana după ce a servit trei misiuni în Irak și o caută pe femeia necunoscută despre care crede că i-a purtat noroc în timpul războiului.

source:Afisha.md
0