Shakira a vorbit despre problemele de sănătate din 2017

Cântăreaţa columbiancă Shakira (41 de ani) a făcut primele declaraţii despre problemele de sănătate din 2017, care au forţat-o să-şi anuleze mai multe concerte şi să ia o pauză vocală.

Shakira a fost la un pas să îşi piardă vocea în luna noiembrie a anului trecut, după ce în urma unor repetiţii a suferit leziuni la corzile vocale. Atunci, cântăreaţa şi-a anunţat fanii că este nevoită să intre în pauză vocală şi că se simte „devastată“. Medicii i-au recomandat atunci o intervenţie chirurgicală, dar artista a refuzat operaţia şi s-a recuperat „miraculos“ în mod natural, spunând că acest episod i-a întărit credinţa în Dumnezeu.   

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în faţa unei mulţimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată“, a spus artista, arată BBC.  

„În mod miraculos şi contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenţia chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învăţat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îţi recapeţi credinţa. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară şi asta fac“, a mai spus columbianca. 

La sfârşitul lunii iulie, Shakira a lansat o nouă piesă alături de Maluma - „Clandestino“, aceasta fiind cea de-a treia lor colaborare, după hiturile „Chantaje“ (2016) şi „Trap“ (ianuarie 2018). Shakira are opt ani o relaţie cu fotbalistul de la FC Barcelona Gerard Piqué, alături de care are doi băieţei, Milan (5 ani) şi Sasha (3 ani).

source:Adevarul.ro
0