Dakota Johnson a făcut primele comentarii despre relația cu Chris Martin

Dakota Johnson și Chris Martin au avut o relație discretă, ferindu-se mereu de ochii publicului. Deși evident nu este un secret că cei doi formează un cuplu, actrița a decis să nu încerce să nege legătura romantică pe care o are cu solistul formației Coldplay.

Dakota Johnson și Chris Martin au fost fotografiați împreună la sfârșitul anului 2017 și, în luna mai, o sursă apropiată a declarat pentru E!News că ea este foarte fericită alături de Martin. La începutul acestei luni ei au fost văzuți cu tatuaje identice, confirmând astfel și relația.

Actrița din „Fifty Shades” a decis să facă primele comentarii despre relație în cadrul unui interviu pentru ediția de noiembrie a revistei Tatler, însă declarația ei nu dezvăluie foarte multe informații.„Nu voi vorbi despre asta”, a spus Dakota când a fost întrebată despre relația cu Chris Martin. „Dar sunt foarte fericită”, a adăugat aceasta, indicând că totul este perfect în relația ei.

Dakota Johnson și Chris Martin nu au făcut până acum alte comentarii, însă alte vedete au dezvăluit mai multe detalii. În luna mai, Melania Griffith, mama actriței, a declarat că este de acord ca fiica ei să aibă o relație cu Chris Martin. „Îl ador!”, a spus aceasta, adăugând „Ea este însă foarte discretă în privința vieții ei și eu respect asta.”

O altă vedetă care a vorbit despre relația lor este Diane Keaton, care a confirmat că cei doi formează un cuplu. Ea a declarat în emisiunea The Ellen DeGeneres Show că i-a văzut la petrecerea lui Ellen: „Voi vorbi despre Chris Martin. Este cu Dakota, așa-i? Sunt un cuplu, ați înțeles?”

source:Elle.ro
0