Are 90 de ani, dar continuă să stârnească zâmbete pe Instagram

La vârsta la care mulți oameni se bucură că mai sunt încă în viață, o femeie se distrează pozându-se în ipostaze amuzante, dovedind că nu și-a pierdut tinerețea nici la 90 de ani.

Judecând după vivacitatea și plăcerea cu care se bucură de fiecare zi, n-ai spune că doar un deceniu o desparte de pragul sutei de ani. Kimiko Nishimoto este bunica pe care fiecare dintre noi și-ar dori-o: atâta poftă de viață și bucurie are în suflet această femeie, încât bunădispoziția și umorul ei au molipsit nu doar Japonia, țara în care trăiește, ci sute de mii de oameni din toată lumea.

Anul trecut, Kimiko a apărut ca o tornadă pe internet cu pozele pe care le face și le editează singură și în care apare în tot felul de ipostaze amuzante - ba e un câine, ba o broască, ba e vrăjitoare ca-n "Harry Potter" sau face vreun giumbușluc ca un copil pus pe șotii. Nimeni nu-i ca ea și dacă n-ar fi făcut Kimiko Nishimoto așa ceva, internetul ar fi fost mai sărac, iar lumea - un pic mai tristă.

Deși a debutat destul de recent pe rețelele de socializare, bunicuța haioasă a devenit repede un fenomen. În decembrie, ea a avut onoarea de a-și vedea lucrările prezentate într-o expoziție la Tokio, scrie Bored Panda. 

Foarte activă și vioaie la vârsta ei, Kimiko își gestionează singură contul de Instagram și se pricepe binișor să-și prelucreze pozele în Photoshop, după cum se poate vedea în imaginile sale care stârnesc zâmbete.

source:Eva.ro
2