Angelina Jolie îşi pregăteşte revenirea pe marele ecran prin câteva filme

Cu o ultimă apariţie pe marele ecran în By the Sea – film pe care l-a regizat şi în care a jucat alături de cel care îi era încă partener de viaţă, Brad Pitt – Angelina Jolie îşi pregăteşte revenirea pe marele ecran prin câteva proiecte.

Potrivit Variety.com, unul dintre acestea, ce a primit deja undă verde pentru producţie, este Those Who Wish Me Dead, un thriller ce îi are spate pe producătorii lui Joker (viitorul film cu Joaquin Phoenix) şi The Mule(al lui Clint Eastwood).

Filmul se va inspira din romanul omonim publicat de Michael Koryta în 2014. Este povestea unui băiat de 14 ani care asistă la o crimă oribilă şi care, pentru a fi protejat, este inclus într-un program de protecţie a martorilor, sub o altă identitate. Se află însă untr-un program special, de dobândire a ablităţilor de a supravieţui în sălbăticie, destinat adolescenţilor cu probleme. Criminalii sunt pe urma lui şi nu se dau în lături de la nicio grozăvie pentru a-l identifica.

Nu se ştie încă ce personaj va interpreta Jolie. Intriga filmului va avea ca fundal un incendiu pornit în pădurile din Montana. De adaptarea scenariului se va ocupa Taylor Sheridan (Hell or High Water, Sicario, Sicario: Day of the Soldado, Wind River). Filmările sunt programate să înceapă în luna mai, după ce cineastul va încheia lucrul la sezonul doi al serialului cu Kevin Costner, Yellowstone, scrie cinemagia.ro.

Pe Angelina Jolie o vom vedea însă în cinematografe anul viitor, în Maleficent 2. Ea va juca şi în Come Away, un prequel al lui Peter Pan şi Alice in Wonderland la care s-a început deja lucrul şi care o are cârmă pe Brenda Chapman (Brave, The Prince of Egypt).

source:Cinemagia.ro
0