Сакральная Писанка

PreviewImage

"Va exista dragoste în lume atâta timp cât oamenii vor continua să picteze Pisanka."

Pisanka este o lume mică, o scrisoare către Dumnezeu. Există un cer cu stele, o apă cu pești, un copac al vieții cu cerbi și păsări și un câmp semănat. Vă invităm la terapie prin artă pe 27 aprilie, la ora 16-00. Unde veți fi îndrumați de @Julia Kirtoka - psiholog, art terapeut, maestru pisankarka.

vă veți familiariza cu termenii de bază ai pysankarstvo, veți învăța despre semnificația liniilor, ornamentelor și veți scrie propriul pysanky.

De ce scriem pysanky?

Unii dintre noi o fac pentru a crea amulete pentru noi înșine și pentru cei dragi, unii au nevoie să adauge putere la munca necesară și să sporească prosperitatea, unii au nevoie să-și vindece sufletul și să-și îmbunătățească sănătatea, sau să-și corecteze soarta și să-și găsească fericirea alături de jumătatea lor, iar pentru unii este o oportunitate de a se înțelege mai bine pe ei înșiși, pentru că atunci când scrii pysanky, există pace și liniște în suflet.

Poate că în acest meșteșug tradițional veți descoperi ceva important și insesizabil, ceva care umple lumea tradiției, ceva care vă va transforma spațiul și îl va ajuta să strălucească cu noi culori.

Chisinau, str. Pușkin , 12
480 MDL
+373 22 896 499