Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Teatre

Teatrul Republican de Papusi „Licurici”

Chișinău, str. 31 August 1989
PlaceImage

Vreai să petreci o zi de weekend alături de copii tăi și să le creezi o experiență memorabilă? Teatru este o oportunitate pentru copiii dvs. de a vedea cartea lor preferată cum prinde viață.

Imaginează-ți asta. Cartea preferată pe care o citește copiilor tăi înainte de somn a luat viață pe scenă în fața ochilor lor. Aceasta este o experiență cu totul specială pentru copiii tăi, care altfel s-ar putea să-și cunoască personajele preferate doar pe hârtie: pe paginile unei cărți. Producțiile de teatru pentru copii sunt concepute pentru distracția lor. Durata spectacolelor live create pentru ei este mai scurtă, adesea fără intervale și multe includ narațiuni interactive pentru a implica membrii mici ai publicului – care uneori îi cheamă pe toți să se ridice în picioare pentru a dansa sau a cânta.

Teatrul de Păpuși Licurici este un exemplu în acest sens, care a montat peste 320 spectacole în limba română, rusă, iar unele din ele fiind traduse și în spaniolă, italiană, germană, franceză, poloneză și turcă.

Renumitul teatru de Păpuși din Chișinău atrage anual peste 90 de mii de spectatori si a prezentat peste 500 de spectacole atât la nivel național cât și internațional.

La Licurici actorii creează povești și comunică cu micii spectatori curioși prin intermediul păpușilor.

Odată ce ați început călătoria familiei dvs. alături de copii voștri în lumea teatrului, nu veți regreta. Teatrul este o activitate minunată pentru toate vârstele și o modalitate excelentă de a-ți expune copiii, indiferent de vârstă, în noi stiluri de narațiuni artistice și culturale.

Urmărește pagina afisha.md și fii la curent cu cele mai noi spectacole!ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
Cum să ajung