РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Baze de odihnă
sortează
31 august
31 august
6.00
Chișinău, str. 31 August 1989,
Bucuria-Sind
Bucuria-Sind
5.50
Vadul lui Vodă, str. Balneară, 1
Casa Karaman
Casa Karaman
10
Tîrnauca, Pușkin, 6
Chisinau
Chisinau
3.00
, ,
Chişla Noua
Chişla Noua
5.83
Vadul lui Vodă, ,
Complexul Odiseu
Complexul Odiseu
6.00
Vadul lui Vodă, str. Pescăruşilor , 36
EcoVila
EcoVila
10
Orhei, Orheiul Vechi,
Fata Morgana
Fata Morgana
8.00
Chișinău, s. Molovata ,
Fenix club
Fenix club
3.83
Chișinău, s. Cojușna, lacul Ghidighici,
Forest Club
Forest Club
4.38
Chișinău, sat. Cărbuna,
Gotur
Gotur
3.67
Chișinău, traseul M14, 9 km,
Liceul Mihai Eminescu (Bălți)
Bălți, str. Ștefan cel Mare și Sfînt, 81
Sadovo
Sadovo
7.00
Călărași, Sadova,
Vatra Elita
Vatra Elita
5.40
Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean,
Villa Drago
Villa Drago
5.00
Chișinău, str. Ștefan cel Mare, 100

sortare

filtre

Videoclipuri
Alicia Keys a lansat un nou videoclip "Love Looks Better"

Seriale
Serialele noi cu care merită să îți pierzi timpul toamna aceasta

Who is who
Actrița Rachel McAdams este însărcinată pentru a doua oară

Who is who
Cea mai cunoscută cântăreață din Franța a murit la 93 de ani

Ce se întâmplă
Cele mai populare filme și seriale de pe Netflix despre adolescenți

Doi Haiduci
Deschis pină la 23:00
Orhei
Vizitati Clubul de odihna DOI HAIDUCI. Situat la 36 km de Chișinău, pe linga Orhei, în inima Codrilor, DOI HAIDUCI pune la dispozitia clientilor dragi un flux de energie, dispozitie si placere de la un complex larg de activitati sportive si de divertisment. Zona rezidentiala constă din 7 casute din birna, baia ruseasca, hamam turcesc, bazin cu apa rece ca gheata, SPA sub cerul liber. In cele din urmă, vă veți da seama , că până acum nu v-ati odihnit.Aici puteti sa va odihniti in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara puteti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane.

Vizitati Clubul de odihna DOI HAIDUCI. Situat la 36 km de Chișinău, pe linga Orhei, în inima Codrilor, DOI HAIDUCI pune la dispozitia clientilor dragi un flux de energie, dispozitie si placere de la un complex larg de activitati sportive si de divertisment. Zona rezidentiala constă din 7 casute din birna, baia ruseasca, hamam turcesc, bazin cu apa rece ca gheata, SPA sub cerul liber. In cele din urmă, vă veți da seama , că până acum nu v-ati odihnit.Aici puteti sa va odihniti in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara puteti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane. Nu este doar o odihna placuta, ci si o posibilitate sa traiti in toate conditiile necesare- televizor, frigider, baie proprie cu dusuri moderne, Internet. Plus la toate, fiecare casuta are un grătar (gratuit), precum si o verandă, unde puteți sa va ascundeti in caz de ploaie.

Daca va plictisiti de primblarile prin padure si de somn , aveti sansa impreuna cu prietenii sa va organizati un program larg cultural si de divertisment. Mai întâi de toate, trebuie să va treziti mai devreme, si sa va incercati puterile calarind prin padure. Aerul proaspat ,cu aromele florilor de padure , gama culorilor, sunetelor ...creeaza o atmosfera ideala pentru o recreere perfecta . S-ar părea, ca e suficient pentru ziua de azi. Dar ziua continua si va asteapta o multime de activitati interesante. De exemplu, fotbalul. Sau baschet. Puteți juca volei. Dacă sunteti intr-o companie restrinsa, puteti juca tenis, sau sa va intreceti pe role.

Apropo, despre copii. Acestea de asemenea nu vor avea timp de plictiseala. Pentru ei sunt planificate cursele cu masini, role, tenis de masă, si o grămadă de distractii pentru cei mai mici. Dacă cineva doreste să călărească un cal, cu acesta se va ocupa un antrenor profesionist. La cerere se pot organiza lectii de hipism si plimbari cu sania trasa de cai pe timpul iernii sau cu faeton (caruta ) pe timpul verii. Calariaeste mai mult decat o modalitate de a-ti petrece timpul liber, este o adevarata terapie, cu o lista lunga de efecte benefice asupra sanatatii copilului.

A venit timpul pentru a face o pauză. Puteți lua masa chiar aici pe teritoriul bazei la restarantul DOI HAIDUCI, sauputeti merge la cel mai apropiat restaurant . Dupa care , cu noi puteri - în luptă! O lupta aproape reala : impărțiți-va în două echipe si jucati paintball. De obicei, după o astfel de partida , setea de a mai trage citeva gloanțe ramine, astfel puteți sa va încercati puterile la Streetball.Si daca in orice moment cineva iti tine pumnii si te indruma si te molipseste cu ras in hohote, atunci poti sa spui cu mana pe inima ca "ziua aceasta este una reusita"!

Distractia se inteteste pe masura ce creste adrenalina, iar aceasta se mareste odata ce urci pe taurasul nazdravan . Simțiți-vă ca un cowboy si distrati-va la maxim !Este ideal pentru organizari de evenimente, aniversari, petreceri copii si adulti, evenimente firma, petreceri Craciun, petreceri tematice, concursuri distractive.

Seara, dupa o zi plina de emotii, puteti savura de relaxare la sauna. Aici va sta la dispozitie doua camere cu aburi, un bazin cu apa de izvor , o zona mare pentru odihna cu televizor si bar, cabina de dus, o incapere cu o masa pentru masaj. Prima reprezinta o camera cu lemn uscat (sauna ruseasca, sau cum este numit, saună finlandeză)si a doua- (baie turcească) umeda. Daca sunteti în cautarea armoniei dintre trup si suflet, puteti sa va relaxati la aer ….in SPA-baie. Orice timp ar fi afara ,aveti marea placere sa profitati de hidromasaj si de parfumul seducator al naturii din jur.

Rodeo, Hipism, Tenis de camp, Tir ce poate fi mai binevenit pentru o familie unita sau o gasca vesela, care este in cautarea unei odihnei active si distractive! DOI HAIDUCI este locul unde toate capriciile unei zile de weekend pot fi indeplinite!

Rating:7.3
Bucătărie:moldovenească
Modalităţi de plată:cash
Tipuri de camere:executive Suite
Ore de lucru:
ma-du: 9:00 - 23:00
lu: 9:00 - 13:00

Locuri asemănătoare

Videoclipuri
Alicia Keys a lansat un nou videoclip "Love Looks Better"

Seriale
Serialele noi cu care merită să îți pierzi timpul toamna aceasta

Who is who
Actrița Rachel McAdams este însărcinată pentru a doua oară