Baze de odihnă

Chişla Noua

Deschis pină la 21:00Vadul lui Vodă,
PlaceImage

Vila Chişla Noua dispune de toate condiţii pentru odihna perfectă. La doar câteva zile de relaxare calmă şi aflare plăcută în acest loc pitoresc organismul îşi restabileşte complet puterile. Apele line ale Nistrului şi peisajul magnific îmbinaţi cu tradiţii naţionale dăruiesc impresii de neuitat la fiecare vizitator care vreo dată a fost aici.

La doar câţiva paşi de plajă, printre foşnetul frunzelor de plopi şi stejari, s-a amplasat un complex modern Chişla Noua. Ideea construirii a acestuia a apărut în anul 2004.

Fondatorii acestei vile au urmărit scopul de a crea toate condiţii pentru odihnă confortabilă în combinare cu tradiţii moldoveneşti.

Nu întâmplător a fost aleasă şi aceasta denumire. Chişla Noua - este numele original al Chişinăului şi astfel ne aminteşte despre istoria capitalei şi a ţării.

Vila Chişla Noua dispune de toate condiţii pentru odihna perfectă. La doar câteva zile de relaxare calmă şi aflare plăcută în acest loc pitoresc organismul îşi restabileşte complet puterile. Apele line ale Nistrului şi peisajul magnific îmbinaţi cu tradiţii naţionale dăruiesc impresii de neuitat la fiecare vizitator care vreo dată a fost aici.

Vila constituie nouă odăi confortabile, fiecare din ele se diferă cu propria gamă de culori.

De exemplu, puteţi să alegeţi odaia de "smarald" sau "topaz", sau dacă vă este pe plac - tonuri pastelate.

Complexul locativ este amenajat pentru cazarea familiilor şi include toate cele necesare pentru confortul oaspeţilor - televizor, frigider, telefon, dulapuri pentru haine, toaletă, closet.

Şi toate acestea în fiecare odaie. Designeri şi decoratori s-au stăruit mult pentru a crea o atmosferă originală, ca fiecare să se simpte "ca acasă".

Bar este locul în care veţi grăbi imediat după ce v-aţi sculat pentru a gusta un dejun delicios, care este inclus în preţul camerei.

În afară de dejun veţi putea bucura de o cafea aromată de dimineaţă sau un ceai tare.

Alegerea bogată de sucuri naturale şi băuturi dulci va bucura pe copiii Dumneavostră. Personalul plăcut va avea grija ca masa să fie organizată la cel mai înalt nivel.

Terasa

Administraţia vilei a făcut tot posibil ca oaspeţii să aibă posibilitatea de a gusta bucate tradiţionale moldoveneşti.

Cu acest scop în apropierea vilei a fost construită o terasă confortabilă, care vă propune un sortiment larg de bucate şi băuturi.

Un pahar de vin bun moldovenesc, la care mai adăugaţi şi o gustare bună, vă ridică dispoziţia, iar o bere rece cu peşte sărat va potoli setea într-o zi caldă de vară.

Totul din jur este împlinit cu grijă şi ospitalitate. Chiar vesela creează o dispoziţie deosebită datorită inscripţiilor de firmă Chişla Noua.

Toate acestea vorbesc despre profesionalismul cu care conducerea complexului a abordat crearea condiţiilor pentru odihnă la cel mai înalt nivel. Pentru cei cărora le place singurătate este amenajat un patio cu mese individuale. Murmur de apă în fântâni artificiale originale calmează atmosfera, împlinind-o cu sunete plăcute şi dulce.

Sauna

Precum şi alte vile de nivel asemănător, Chişla Noua vă propune o saună confortabilă cu bazin.

Vila este amenajată cu încălzire autonomă şi la dispoziţia oaspeţilor tot timp sunt apă caldă şi posibilitatea de a odihni în lunile de iarnă.

Sauna se încălzeşte cu lemne naturale, ceea ce crează un jar uşor şi atmosferă deosebită, "spiritul" de baie. La dorinţa puteţi adăuga câtevă picături de eucalipt.

Relaxaţi în sauna alături de prieteni apropiaţi, cu familie, în sauna încap până la zece persoane.

Petreceţi cel puţin o oră în sauna şi veţi scăpa de oboseala, veţi primi o porţiune de energie pe întreaga săptămână.

ic/room Created with Sketch.
doublel Room
Lu-Du: 12:00 - 21:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung