Hoteluri

IT – Relax

Se deschide mâine la ora 0:00Vadul lui Vodă,
PlaceImage

Complexul "IT – Relax" este unicul centru de reabilitare si agrement, situat in cel mai pitoresc loc al zonei balneare Vadul lui Voda, la o distanta doar de 63 metri de malul riului Nistru. Vadul lui Voda este situat la 23 km est de Chișinău.

Complexul "IT – Relax" este unicul centru de reabilitare si agrement, situat in cel mai pitoresc loc al zonei balneare Vadul lui Voda, la o distanta doar de 63 metri de malul riului Nistru. Vadul lui Voda este situat la 23 km est de Chișinău. Are cca 5 mii de locuitori. Vadul lui Vodă este cea mai mare stațiune balneară, de odihnă și agrement din Republica Moldova.

Centrul de reabilitare si odihna "IT - Relax" este locul  ideal pentru petrecerea unor vacante de neuitat. Hotelul Centrului inconjurat de peisaje incintatoare dispune de  numere single, duble si apartamente pentru familii cu o capacitate de 140 de locuri. Camerele moderne si confortabile, cu baie si balcon sint dotate cu telefon, aer conditionat, frigider, TV. Hotelul pune la dispoziția oaspetilor si prietenilor sai o terasa și o piscina la aer liber.

Acesta este locul ideal pentru întîlniri de afaceri cît şi pentru odihnă relaxantă în cercul prietenilor şi al familiei.

ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
ic/star Created with Sketch.
3*
Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
Cum să ajung