Baze de odihnă

Sadovo

Deschis 24/7Călărași, Sadova
PlaceImage

Baza de odihnă Sadovo, cu o suprafață de 11 ha, este situată într-o zonă ecologic curată și pitorească a Codrilor, la o distanță de 45 km de or. Chișinău și 1 km de s. Sadova, r-nul Călărași.

Baza de odihnă Sadovo, cu o suprafață de 11 ha, este situată într-o zonă ecologic curată și pitorească a Codrilor, la o distanță de 45 km de or. Chișinău și 1 km de s. Sadova, r-nul Călărași.

Baza de odihnă are capacitatea de a caza circa 250 de persoane și dispune de:

- 4 сlădiri cu 2 etaje (40 de odăi – varianta de vară) cu 4 locuri. Toate comoditățile se află la etaj;

- 1 сlădire cu 2 etaje (15 odăi cu încălzire, amenajate bine, cu toate condițiile necesare);

  

Pe teritoriul bazei de odihnă se află multe locuri pitorești pentru odihnă corporativă, precum și pentru desfășurarea seminarelor, treningurilor, ședințelor. În centrul zonei de odihnă, există un lac natural pe malul căruia sunt amenajate locuri de odihnă și grătar.

Baza de odihnă dispune de o infrastructură dezvoltată:

- Are o vinărie, produsele căreia se propun turiștilor pentru 2 feluri de degustări –

vinuri moldovenești și băuturi dulci (lichior, tincturi din fructe și pomușoare).

- La dispoziția turiștilor este un restaurant cu verandă cu o capacitate pentru 200 de persoane și o cafenea în stil național pentru 20 de persoane. Baza de odihnă dispune de o estradă de vară.

- Baza dispune de un minizooparc, unde puteți admira diferiți reprezentanți ai faunei (lupi, râși, fazani, păuni, mistreți ș. a.)

Baza de odihnă posedă terenuri de fotbal, baschet, volei și dispune de mese de tenis. Are 3 bazine. Pentru turiștii care preferă hipismul sau pentru cei care doresc doar să facă plimbări într-un vehicul tras de cai, sub supravegherea antrenorului, sunt puse la dispoziție 6 cai de rasă și faetonul, trăsura, sania (în dependentă de anotimp).

Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
Cum să ajung