Baze de odihnă

Hanul lui Hanganu

Deschis 24/7Rezina, Lolova
PlaceImage

Cea mai buna alegere pentru turismul rural! Hanul lui Hanganu este alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită, plină de emoții și energie pozitivă. Deși oamenii călătoresc prin diverse destinații exotice precum Tailanda, Maldive sau India, apreciază și iubesc foarte mult să petreacă timpul liber în pensiunea noastră. Nu există un loc mai bun pe întregul pămînt, pentru a te odihni cu adevărat sufletește.

O oră și jumătate desparte agitația și zgomotul urban de liniștea și împrejurările mioritice rupte din poveste. Pensiunea, se află în raionul Rezina, satul Lalova, la 100 km de Chișinău. Hanul aparține familei Hanganu, care vă așteaptă cu drag și este gată să vă deservească cu tot respectul și bunătatea sufletului.

Domnul Sergiu este un vînător iscusit și un bun gospodar. Veți afla multe secrete depre aceste îndeletniciri. O persoana sociabilă și veselă, care știe să impresioneze cu adevărat, prin colecția de vinuri și țuică. Cu siguranță o să vă îndrăgostiți de bucatele doamnei Emilia. O fire primitoare și blîndă, care cunoaște toate tainele culinare din bucătăria moldovenească.

Familia Hanganu vă oferă la alegere 7 camere, 2 încăperi de tip bască și o fîneață. Toate în aspect rustic cu elemente arhaice și decor în stil tradițional. Fiecare odaie este dotată cu baie și tot necesarul pentru un confort pe măsură. Pe lîngă locurile de cazare pensiunea oferă la dispoziție sala de conferințe. Hanul este o alegere perfectă pentru organizarea de team building-uri sau ședințe de grup. Un loc pitoresc în sînul naturii cu priviri panoramice de excepție.

În funcție de gusturi și preferințe puteți alege dintr-o varietate de activități. Excursii la mănăstirile și cascadele Saharna sau Țîpova, unde veți descoperi locuri minunate și pline de mister. Plimbări cu barca pe rîul Nistru, pescuit, vînătoare sau șezători în fața rugului. Pensiunea este o alegere frumoasă pentru petrecerea sărbătorilor calendaristice. Tradiții și obiceiuri, bucate tradiționale, cîntec, joc și voie bună.

O ambianță familială potrivită pentru relaxare, reculegere sau meditație. Vă puteți bucura din plin de ospitaliatea noastră. Vă asigurăm că veți trăi clipe deosebit de frumoase și emoționante. Nu ezitați și contactați-ne, o să răspundem cu plăcere la orice întrebare. Vă așteptăm cu drag la Hanul lui Hanganu!

Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
Cum să ajung