Hoteluri

Vatra Elita

Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean
PlaceImage

Complexul hotelier-turistic “Vatra Elita” este una dintre cele mai noi construcţii şi structuri de cazare din oraşul Vadul lui Vodă.

Complexul hotelier-turistic “Vatra Elita” este una dintre cele mai noi construcţii şi structuri de cazare din oraşul Vadul lui Vodă. Echipa noastră de profesionişti a adus un nou suflu în domeniul hotelier şi turistic moldovenesc. Venim cu un nou mod de a relaxa oaspeţii şi de a le satisface gusturile. Suntem noi pe piaţă şi avem o viziune proprie, gândire nouă, imagine de invidiat. Pentru noi, oaspeţii sunt prioritari, de aceea vă invităm cu plăcere să petreceţi timpul într-o atmosferă şi ambianţă plăcută din cadrul complexului. La rândul nostru, vă oferim exclusivitate şi confidenţialitate, o varietate culinară şi delicatese preparate de bucătarii noştri iscusiţi.

În viziunea noastră, numele „Vatra Elita” este echivalentul unui loc pitoresc cu specific autohton, este asociat cu imaginea de nobleţe, de căldură sufletească, de respect pentru oaspeţi. De aceea tindem ca locaţia noastră să fie brandul care să-şi merite cu prisosinţă numele. Aici este locul unde veţi îmbina activităţile de birou cu timpul liber. Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a se relaxa în perfectă intimitate şi de a se bucura de serviciile ireproşabile oferite de personalul nostru.

Vă invităm în ospeţie să vă bucuraţi de frumuseţea naturii, de puterea vindecătoare a băilor noastre, să vă relaxaţi la o şedinţă de masaj sau să urmaţi un program de fitness. Gazdele complexului nostru sunt în permanenţă atente pentru a vă simţi ca în sânul familiei, iar dacă aveţi vreo preferinţă anume, este de ajuns să ne sugeraţi şi vom face totul ca să vi se îndeplinească dorinţele.

Suntem convinşi că odată ce ne-aţi trecut pragul, nu ne veţi ocoli niciodată.

ic/star Created with Sketch.
4*
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung