Baze de odihnă

Fata Morgana

Chișinău, s. Molovata
PlaceImage

Complexul hotelier ,,Fata Morgana” este situat în satul Molovata raionul Dubăsari, aflat pe malul drept al râului Nistru.

Pensiunea ,,Fata Morgana” este situat în satul Molovata raionul Dubăsari, aflat pe malul drept al râului Nistru. Staţiunea este situată la o depărtare de 27 km fata de orăşelul Criuleni şi 55 km depărtarea de oraşul Chişinău, 30 km de oraşul Orhei. 


Peizajul este înzestrat cu privelişti extraordinare, relieful fiind cu dealuri abrupte ce creează impresie de zonă muntoasă, în văi sunt izvoare care dau naştere la mici râuleţe, iar la poalele dealurilor se întinde râul Nistru cu o lăţime de circa 2,5 km. şi o apă fără scurgere rapidă, asemănînduse cu un lac de munte.
Pensiunea oferă servicii de calitate în cazarea turiştilor, alimentarea, organizarea odihnei active: pescuit, vînătoare, înot, piscină, schi acvatic, excursii culturale, practicare de sport extrem cum ar fi: deltaplanerismul şi paraplanerismul, distracţii extra program. 


Alt criteriu important sunt plimbările turistice cu vaporul pentru familiarizarea cu locurile memorabile ale fluviului Nistru. 

În sezonul estival la dispoziţia turiştilor se află o plajă amenajată, şi bazin pentru înot, distracţii pe apă precum schi pe apă, jet sky. 

Pentru sezonul de iarnă propunem practicarea patinuajului. Vizitatorii pot prepara din vânatul sau pescuitul personal bucate îndrăgite de ei trăind senzaţia de neuitat a gustului perfect obţinut la foc deschis.
Staţiunea propune organizarea de: serate cu discotecă, foc de tabără, tabere de odihnă pentru adolescenţi. La fel propunem organizarea de seminare, conferinţe ştiinţifice, întruniri regionale pentru agenţii economici şi administrativi din zonă şi capitală. 

Pensiunea poate fi un loc minunat pentru odihna cetăţenilor străini care iniţial ne vizitează ţara pentru locurile istorice, dar apoi pentru a cunoaşte mai bine obiceiurile şi tradiţiile noastre se mai reţin pentru o mică perioadă şi doresc să viziteze multiple locuri.

ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung