Un tânăr a reuşit să uluiască juriul şi publicul la „Vocea României“

Un tânăr din Constanţa a reuşit să uluiască juriul şi publicul în debutul sezonului 8 al show-ului „Vocea României“ cu o interpretare memorabilă a celebrei melodii „Earth Song“, a lui Michael Jackson. Pe lângă talentul incontestabil, concurentul a şocat cu asemănarea izbitoare a vocii cu a Regelui pop, care pe Tudor Chirilă l-a emoţionat până la lacrimi.

Sezonul 8 al emisiunii „Vocea României“ a avut premiera cu un moment impresionant oferit de Bogdan Ioan, în vârstă de 28 de ani, din Constanţa. Interpretarea lui i-a făcut pe membrii juriului să se dezlănţuie şi a ridicat publicul în picioare. La finalul melodiei, vedetele l-au îmbrăţişat pe rând, iar Tudor Chirilă a avut ochii în lacrimi. Mai mult, juriul l-a rugat să mai cânte o dată.

Bogdan a absolvit un liceu teoretic şi facultatea de Arhitectură şi nu are niciun fel de pregătire pe partea de muzică, însă a început să cânte impulsionat de pasiunea pentru regretatul Michael Jackson.    

„Toate lucrurile care s-au întâmplat de când m-am apucat de cântat i se datorează lui Michael Jackson. Am fost fan al artistului Michael Jackson, dar şi al omului Michael Jackson. După ce am învăţat să reproduc mişcările lui, bineînţeles că primul gând a fost să văd dacă pot să cânt şi eu ca Michael. Am mai cerut sfaturi şi am ajuns la un nivel cât de cât mai bun“, a declarat Bogdan Ioan.    

Din păcate, tânărul nu a avut şansa să-l asculte live pe Regele pop în niciuna dintre dăţile în care a venit în România, în anii 1992 şi 1996: „În schimb, când şi-a anunţat ultimele concerte în Londra, am reuşit să găsesc un bilet, îl rezervasem şi aveam trei zile la dispoziţie să-l plătesc şi în a doua zi a murit... Deci nu am mai apucat, ăsta e cel mai mare regret al meu - că n-am putut să-mi văd idolul live“.    

Nimeni nu se aştepta la ce a urmat: o interpretare uluitoare a piesei „Earth Song“. Membrii juriului au luat-o efectiv razna de la primele note ale concurentului, toţi întorcându-şi scaunele după doar câteva secunde. Nimeni nu a stat jos, iar publicul era de asemenea total impresionat. Membrii juriului - Irina Rimes, Andra, Smiley şi Tudor Chirilă - s-au întrecut în cuvinte frumoase pentru a-l convinge pe Bogdan să li se alăture, însă în cele din urmă tânărul l-a ales pe Smiley.

source:Adevarul.ro
0