Beyonce lansează albumul Cowboy Carter


Publicat: 18 martie 2024

Beyonce a pregătit un material de studio infuzat cu elemente country. "Cowboy Carter" reprezintă cel de-al doilea act al proiectului "Renaissance", lansat de artistă în 2022.

Următorul capitol din trilogia "Renaissance" va fi lansat pe 29 martie. "Cowboy Carter" va fi marcat de un sound country, explorând rădăcinile texane ale cântăreței, dar și istoria extinsă a artiștilor de culoare ai acestui gen muzical.

Pe site-ul artistei a fost publicat artwork-ul discului ce înfățișează o șa acoperită cu o eșarfă pe care scrie "Cowboy Carter". Mai mult, sunt disponibile pentru precomandă 2 ediții de CD, 4 variante de vinil și 2 boxset-uri.

Beyonce a lansat deja două single-uri extrase de pe acest album: "16 Carriages" și "Texas Hold 'Em". Cel din urmă a debutat pe primul loc în topul Hot Country Songs, făcând-o pe Beyonce să devină prima artistă de culoare care a obținut această reușită.

"Cowboy Carter" promite să se bucure de succesul de care a avut parte și primul material din trilogia "Renaissance". Turneul de promovare a acelui disc a doborât recorduri, încasând 579 de milioane de dolari. A beneficiat și de un proiect cinematografic: "Renaissance: A Film by Beyonce", un film parțial documentar, parțial concert, ducând spectatorii în culisele turneului mondial.

source:Afisha.md
0