Christina Aguilera și Demi Lovato au lansat un videoclip -”Fall In Line”

După o variantă audio și un lyric video, Christina Aguilera și Demi Lovato au lansat videoclipul oficial al piesei ”Fall In Line”. Vizualul are un mesaj puternic, cu accente feministe.

"Fall In Line" face parte de pe al 4-lea album din cariera Christinei, "Liberation", care va fi lansat la mijlocul lunii iunie. Mesajul piesei este unul simplu: iubește-te pentru ceea ce ești, nu le face altora jocul.

Duetul a fost pregătit câteva luni de către cele două artiste, iar piesa este un imn inspirațional al femeilor tinere: "Fetelor, ascultați-mă cu atenție / Pentru că mie nu mi-a spus nimeni / Dar voi meritați să știți / Nu sunteți proprietatea nimănui / Nu le datorați nimic / Nici trupul vostru, nici sufletul vostru".

Demi și Xtina au anunțat noul single încă din februarie, când Demi declara: "Am colaborat cu unul dintre cei mai mari idoli ai mei. Nu vă pot spune încă despre cine e vorba, dar o să aflați. Este un cântec incredibil, abia aștept să îl ascultați". De cealaltă parte, Christina Aguilera spune că a avut mai multe opțiuni, dar că vocea lui Demi Lovato a convins-o să facă acest featuring: "Am trecut prin câteva nume de femei, am avut nevoie de o cântăreață, însă ea a dus piesa la un alt nivel. Aproape că am plâns când am auzit-o la înregistrări".

source:myzutv.ro
0