Wrecked - un nou single emoționant al trupei Imagine Dragons

Imagine Dragons, trupa premiată cu multiple discuri de platină şi trofee Grammy, dezvăluie noul lor single, "Wrecked". Formația anunță și lansarea viitorului album de studio, "Mercury-Act".

Single-ul "Wrecked" a fost scris de vocalistul Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman și a fost produs de Imagine Dragons. Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în fața cancerului.

Dan Reynolds: 
"Era cea mai strălucitoare lumină. Un far de bucurie și putere pentru toți cei pe care i-a cunoscut. Trecerea ei bruscă m-a zguduit în moduri pe care încă nu sunt în stare să le exprim. Am fost cu ea și cu fratele meu când a trecut și a fost prima dată în viața mea când asistam la moarte în acest fel. Mi-a sigilat în minte fragilitatea vieții și finalitatea tuturor. L-am urmărit pe fratele meu înfruntând ceva ce nimeni nu ar trebui să facă. Dar am văzut și credința lui aducându-i speranță într-un viitor alături de ea. Nu pot decât să sper la fel ", spune Reynolds. "Această melodie a fost modul meu de a face față tuturor, întrucât muzica a fost întotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un bărbat cu credință fierbinte, pot doar să sper că ea o aude undeva, într-un loc unde este vindecată și nu mai are dureri. Acest cântec este dorința mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc."


Intimitatea emoțională a piesei "Wrecked" oferă o privire asupra a ceea ce fanii se pot aștepta de la "Mercury-Act 1", primul material discografic al trupei de cand a lansat albumul "Origins", în 2018. Pentru acest material, trupa a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin, rezultatul fiind un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și, în schimb, îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul "mercurial".

"Mercury-Act 1" va fi lansat pe 3 septembrie și include piesele "Follow You" și "Cutthroat".