Smiley - Noi doi și noaptea (Acoustic LIVE)

Smiley a lansat o versiune live a piesei ”Noi doi și noaptea”, cel mai recent single al său. Artistul este acompaniat de trupa sa de muzicieni, decorul fiind aliniat la sound-ul disco al melodiei.

"Bună dimineața! Azi îmi încep ziua împreună cu Cea Mai Tare Trupă din Sud Estul Europei și multă energie", a declarat Smiley.

Cu muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, "Noi doi și noaptea" creează prin sound, inspirație și mood o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor 80 de care artistul este îndrăgostit.

"Eu consider că muzica anilor '80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci și am vrut să umplu urechile și sufletele celor care mă ascultă cu energia și sound-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică și distracție. E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forțare a optimismului și a seninului în viețile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun și ne ajută să ne amintim că viața e frumoasă și ne poate oferi super senzații în fiecare zi", spune Smiley.