Artistul grec care a adunat 300000 oameni la un singur concert va evolua la Chișinău

Publicat: 24 noiembrie 2022

Pentru prima dată, cel mai îndrăgit artist al Greciei, Nikos Vertis, vine pe 8 decembrie la Palatul Național “Nicolae Sulac” la Chișinău. Doar în Grecia, anual, la concertele sale participă peste 300.000 de oameni. Nikolas Vertis este renumit pentru concertele sale care ajung să fie sold out în timp record.

Biletele online la acest eveniment pot fi procurate aici.

Muzicianul a ajuns să fie cunoscut în toată lumea datorită conexiunii impresionante stabilită între acesta și fanii săi. Sute de mii de fani din toată lumea doresc să ajungă la concertele acestuia datorită atmosferei care este de neredat prin cuvinte: un show de lumini magnific și o energie magică formată de cei 20 de membri ai trupei.

„Thelo na me nioseis”, „An eisai ena asteri (Daca tubes to Steaua)” și multe alte melodii ale artistului încălzesc milioane de inimi pe tot globul, anume acest fapt făcându-l pe artist unul dintre cei mai comerciali din Grecia.

Nikos Vertis este unicul artist grec care a concertat la Dolby Theater (situat în Los Angeles - locul unde au avut premiile Oscar, America’s Got Talent, Daytime Emmy Awards și multe alte ceremonii de proporții mondiale).

Concertele acestuia au reușit să ajungă Sold-Out în următoarele țări: Israel, Bulgaria, România, Turcia, Serbia, Cipru, SUA, Canada și Australia.

source:Afisha.md
0