Concert NIKOS VERTIS la Chișinău

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImage

Pentru prima dată, cel mai îndrăgit artist al Greciei, NIKOS VERTIS, vine pe 8 decembrie la Palatul Național “Nicolae Sulac” la Chișinău.

Artistul care aduce în concertele sale sound-ul grec autentic va încânta mii de fani din Moldova cu un show de zile mari. 


Muzicianul este bine cunoscut pentru conexiunea deosebită ce o are cu fanii săi. Concertele sale spectaculoase alături de o trupă de 20 de muzicieni, show de lumini impresionante și o sinergie magică au adunat sute de mii de persoane în întreaga lume. 

Celebrul artist este unul dintre ce mai comerciali artiști din Grecia, ce a făcut să vibreze inimile a milioane de persoane de pe tot mapamondul cu piese sale precum „Thelo na me nioseis” , „An eisai ena asteri”, “S’ Agapao” și multe altele.


Nikos Vertis este unicul artist grec care a concertat la Dolby Theater (locația din Los Angeles  unde au avut premiile Oscar, America’s Got Talent, Daytime Emmy Awards și multe altele). El a marcat concerte Sold Out (bilete epuizate) la nivel mondial printre care se regasesc țări precum Israel, Bulgaria, România, Turcia, Serbia, Cipru, SUA, Canada, Australia și lista continuă

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
SOLD OUT!