Adriana Ochișanu a publicat fotografii de colecție cu fetița sa (FOTO)

Interpreta de muzică populară rareori își bucură admiratorii cu fotografiile micuței Mihaela. Ieri a fost o zi cu totul specială, fetița ei a fost omagiată, iar Adriana Ochișanu a publicat un mesaj emoționant și a împărtășit fotografii din albumul de familie, transmite NOI.md cu referire la ea.md.

Astăzi, Mihaela împlinește trei ani, iar interpreta a decis să-și felicite micuța, prin intermediul rețelelor sociale. „La mulți ani fetița mea, suflețelul și viața mea! Să fii sănătoasă! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar de a fi mămica ta! Fie ca ochișorii tăi albaștri să strălucească mereu de fericire… Te iubesc copila mea, pînă la cer și dincolo de el! La mulți ani copila mea, bucuria și sensul vieții mele!”, a scris emoționată Adriana Ochișanu. 

Aceasta a fost mai generoasă ca de obicei și a publicat mai multe fotografii cu fetița, iar admiratorii au rămas încîntați să descopere cît de mare și adorabilă este omagiata și nu au ezitat să se alăture urărilor de „La mulți ani!”. 

În anul 2017, îmtr-o frumoasă zi de joi, la data 2 februarie, Adriana Ochișanu devenea mămică de fetiță. Mihaela s-a născut la ora 17:30 și cîntărea 2,750 kg, iar înălțimea ei era de 50 cm. De atunci interpreta este mai fericită ca oricînd!

source:ea.md
3