Nicki Minaj se retrage din muzică

Rapperiţa americană Nicki Minaj şi-a surprins joi fanii anunţând că se retrage din muzică pentru a se concentra asupra vieţii de familie, relatează AFP. "Am decis să mă retrag şi să mă bucur de familia mea", a scris ea pe Twitter.

Cântăreaţa, în vârstă de 36 de ani, cunoscută pentru stilul provocator şi hit-uri precum "Anaconda", este logodită cu Kenneth Petty, care are un trecut controversat şi activează în industria muzicală americană, transmite Știri.md cu referire la stiripesurse.ro.

Cei doi urmează să se căsătorească în lunile următoare. 

Ei au avut o relaţie în perioada adolescenţei. Kenneth Petty a fost condamnat pentru viol în 1995. Nicki Minaj a afirmat că "el avea pe atunci 15 ani, ea avea 16 ani...".

Nicki Minaj a lansat din 2010 patru albume şi a colaborat frecvent cu mari vedete rap americane, precum Drake sau Lil Wayne. 

Stilul său colorat, imitaţiile şi evocarea directă a sexualităţii i-au permis să urce pe primele locuri în clasamentul american al vânzărilor de albume. 

Ea a afirmat că a fost inspirată în carieră de nume mari ale scenei new-yorkeze din anii '90, precum Foxy Brown, una dintre primele mari vedete feminine ale rappului, sau de Jay-Z.

Nicki Minaj a ţinut recent prima pagină a ziarelor din cauza altercaţiilor sale cu Cardi B, o altă rapperiţă de succes americană.

Anunţul retragerii sale din muzică a fost o surpriză în condiţiile în care ea a lansat în iunie un nou single, "Megatron", şi a anunţat că lucrează la un nou album.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.