14 vedete care se știu de mulți ani și s-au îndrăgostit

Uneori, dragostea s-a ascuns chiar sub nasul nostru și poate că n-am văzut-o sau nu a fost momentul potrivit. Așa cum există parteneri care au rămas prieteni după ce s-au despărțit, există și prieteni care se cunosc de multă vreme și care s-au îndrăgostit. În fond, cel mai bine ne simțim în preajma prietenilor noștri.

Bright Side ne dă ca exemplu 7 cupluri formate din vedete care se știu de mulți ani și care la un moment dat s-au îndrăgostit.

Justin Bieber și Hailey Baldwin

Deși sunt împreună din 2016, cei doi s-au cunoscut în 2009, în culisele emisiunii "The Today Show", când Hailey i-a fost prezentată cântărețului de tatăl ei, Stephen Baldwin. Justin și Hailey s-au căsătorit în acest an.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim și Kanye s-au cunoscut în 2002, când el filma un videoclip cu prietenul starletei, Brandy, pe care aceasta îl cunoscuse prin intermediul lui Ray J, iubitul ei de atunci. Kanye nici nu știa cine e Kim când a văzut-o prima oară. Cei doi se admirau, deși erau angrenați în alte relații. Kanye chiar a scris un vers despre Kim, în 2009. Zvonurile despre ei au fost confirmate abia în 2012, când Kanye și-a mărturisit într-o piesă dragostea pentru Kim și a invitat-o la show-ul lui de modă de la Paris. Cei doi s-au căsătorit în 2014, în Italia.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Ceea ce e romantic în cazul lor este că Mila Kunis a ajuns să se mărite cu băiatul cu care a împărțit primul sărut pe ecran. Mila și Ashton s-au cunoscut în 1998, în timpul filmărilor pentru serialul "That ‘70s Show", în care au interpretat perechea Jackie și Michael. Apoi fiecare a luat-o pe drumul lui, dar s-au regăsit în 2012, după ce el s-a despărțit de Demi Moore. Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt căsătoriți și au doi copii.

Ozzy Osbourne și Sharon Osbourne

Sharon l-a cunoscut pe Ozzy în 1970. Ea avea doar 18 ani și lucra pentru tatăl ei, Don Arden, managerul trupei Black Sabbath, în care a cântat Ozzy. Sharon a devenit managerul lui, iar relația profesională s-a transformat într-una romantică, Ozzy divorțând de soția lui, Thelma Riley.

David Foster și Katharine McPhee

David și Katharine s-au cunoscut în 2006, în timp ce filmau pentru al cincilea sezon al "American Idol", când ea interpreta o piesă pe care el a compus-o. La scurt timp, McPhee s-a căsătorit cu Nick Cokas, iar David a fost invitat la nuntă. Căsnicia ei s-a încheiat în 2014. În 2017, după o prietenie de 11 ani, David și Katharine și-au început relația.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Shawn și Camilla s-au întâlnit prima oară în 2014, când se aflau într-un turneu. De atunci, au devenit prieteni apropiați și au început să împărtășească cele mai frumoase momente pe rețelele de socializare. Fanii au început să speculeze că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie, însă amândoi erau implicați în alte relații atunci. În iulie anul acesta, Shawn și Camila au fost văzuți sărutându-se într-o cafenea din Los Angeles, iar ulterior au confirmat că se iubesc.

Courtney B. Vance și Angela Bassett

Courtney și Angela erau colegi la Școala de Dramă de la Yale când s-au cunoscut prima oară, în anii '80. Cei doi prieteni au luat din nou legătura, de astă dată la un nivel mai romantic, la începutul anilor '90, când amândoi lucrau la Hollywood.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0