Ce spectacole vor avea loc la Teatrul Satiricus în luna ianuarie?

Publicat: 27 decembrie 2022

Există mai multe motive pentru care oamenii aleg să meargă la teatru. Unul dintre cele mai evidente este că teatrul poate fi o sursă de divertisment și de relaxare. Mergând la teatru, oamenii pot scăpa de rutina zilnică și se pot bucura de o experiență culturală de calitate. AFISHA a pregătit o selecție a spectacolelor care vor avea loc la Teatrul Național Satiricus "Ion Luca Caragiale" în prima lună a anului următor.

Maestrul si Margarita

PreviewImage

Sandu Grecu rezolvă regizoral problema din start, enunţând (scenografic şi lingvistic) „edificarea” Turnului Babel, acceptând astfel, convingător, dialogul în diferite limbi: ebraică, germană, rusă, spaniolă, italiană, română.
Spectacolul va avea loc pe data de 13 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Ecuații Armonioase

PreviewImage

Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog.
Spectacolul va avea loc pe data de 14 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Banii, banii sau Borsetka

PreviewImage

În această piesă este foarte bine prezentată relație dintre om și bani. Cum anume? Un om a dat peste o “borsetkă” cu bani. Dar se află într-o totală nedumerire. Ce să facă cu ei? Să îi păstreze? Dar cum să scape de borsetkă? Pană de idei totală. O situație trista și hazlie în același timp. Însă nu și pentru spectatori.
Spectacolul va avea loc pe data de 15 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Doctor de femei

PreviewImage

Personajul principal, doctorul Moulineaux, devine infidel către soția sa la doar șase luni de căsătorie. Într-un târziu soția sa află despre acest fapt, doctorul încercând să se îndreptățească implicându-l pe prietenul său - Bassinet, care în loc de a rezolva situația dintre cei doi, o face și mai complicată.
Spectacolul va avea loc pe data de 20 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Revizorul

PreviewImage

Problema pe care o redă această operă este, a fost, și va rămâne actuală mereu, cât există lumea și pământul. „Cu cât adevărurile sunt mai înalte, cu atât trebuie să fim mai atenţi cu ele... Altfel se vor transforma în lucruri comune, iar lucrurile comune nu mai sunt crezute!”
Spectacolul va avea loc pe data de 21 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Bună dimineața, tăticule

PreviewImage

Această comedie este o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, un spectacol montat de Sandu Grecu. 
E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit.
Spectacolul va avea loc pe data de 22 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Îți vreau soțul

PreviewImage

În centrul este prezentat un cuplu căsătorit, soțul - Andrei, și soția - Elena. Cei doi sunt în pragul celei de a 20-a aniversare de la căsătorie. Însă deodată, Elena primește în pragul ușii sale un cadou - o amantă a soțului său. Însă ea nu vine singură, ci însoțită de o propunere intrigantă. Hmm, oare despre ce este vorba?
Spectacolul va avea loc pe data de 27 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Cerere în căsătorie

PreviewImage

Spectacolul are la bază două dintre piesele într-un act ale marelui dramaturg rus Anton P. Cehov: „Ursul” şi „Cerere în căsătorie”.
Regizorul Sandu Grecu a structurat această lucrare scenică de o asemenea manieră încât cele două piese formează un tot întreg, converg spre aceeaşi idee artistică, se completează şi se îmbogăţesc reciproc.
Spectacolul va avea loc pe data de 28 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Hoțul

PreviewImage

Un hoț a decis să jefuiască un apartament bogat. El era foarte încrezut în gândul că proprietarii acestuia nu sunt acasă, încât fără grabă a decis să se ocupe de obiectele scumpe ce se află în apartament. Atât de încrezut încât a reușit să se certe pe parcurs și cu soția sa, numea acea casă “locul său de muncă”.
Spectacolul va avea loc pe data de 29 ianuarie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

source:Afisha.md
0