Travis Fimmel se va alătura distribuției serialului prequel Dune: Sisterhood. Ce rol va avea acesta

Publicat: 10 noiembrie 2022

Travis Fimmel s-a alăturat serialului prequel "Dune: The Sisterhood" la HBO Max.

Serialul este plasat cu 10.000 de ani înainte de evenimentele din "Dune" și se bazează pe romanul "Sisterhood of Dune" de Brian Herbert și Kevin J. Anderson. Conform logline-ului oficial, serialul "le urmărește pe surorile Harkonnen (Emily Watson, Shirley Henderson) în timp ce luptă împotriva forțelor care amenință viitorul omenirii și înființează secta legendară cunoscută sub numele de Bene Gesserit".

Fimmel va juca rolul lui Desmond Hart, descris ca fiind "un soldat carismatic cu un trecut enigmatic, care încearcă să câștige încrederea Împăratului în detrimentul Surorilor".

Alături de Watson, Henderson și Fimmel, din distribuție mai fac parte Indira Varma, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds și Chloe Lea.

Acesta marchează al doilea serial HBO Max al lui Fimmel, care a jucat anterior în drama științifico-fantastică "Raised by Wolves". El este cunoscut mai ales pentru că a jucat în serialul "Vikings" de pe History Channel în perioada 2013-2017. De asemenea, a jucat în lungmetrajul "Warcraft", care este produs de Legendary, studioul din spatele filmului "Dune".

Fimmel este reprezentat de Paradigm, Entertainment 360 și Sloan Offer.

Rebootul cinematografic al filmului "Dune" realizat de Legendary a debutat în cinematografe și la HBO Max în octombrie 2021. Acesta a avut încasări de puțin peste 400 de milioane de dolari la nivel mondial. Continuarea este în prezent în producție și este așteptată să fie lansată în noiembrie 2023. Villeneuve este regizorul ambelor filme, iar Spaihts și Villeneuve au scris și scenariile ambelor filme.

source:Afisha.md
0