Serialului The Lord of the Rings va avea al doilea sezon

A doilea sezon al serialului The Lord of the Rings a fost confirmat de Amazon Studios înainte să înceapă filmările primului. 

Potrivit site-ului Deadline, planul companiei este să filmeze două episoade ale sezonului întâi, apoi să ia „o pauză de patru-cinci luni”, vreme în care se va lucra la scenariul și modul de abordare a următorului sezon.

Strategia Amazon ar face posibil atât ca cele două sezoane să fie filmate în paralel, cât și ca între primul și al doilea sezon fanii să nu aibă de așteptat prea mult.

Asemenea filmelor Lord of the Rings, această adaptare pentru micul ecran își va desfășura filmările în Noua Zeelandă, transmite cinemagia.ro.

Publicațiile de profil au notat că Amazon a semnat un contract de 250 milioane de dolari cu Tolkien Estate and Trust, HarperCollins și New Line Cinema pentru producția serialului, despre care The Hollywood Reporter scria că va fi unul dintre cele mai costisitoare din istorie (cu un buget de cel puțin un miliard de dolari). În contract sunt menționate cinci sezoane (însă pentru fiecare din ele va fi nevoie de aprobare, în funcție de succesul seriei).

Serialul, ce va acoperi o perioadă a Pământului de Mijloc de dinaintea acțiunii din volumele lui J.R.R. Tolkien și a adaptărilor cinematografice, îl va avea în echipa de producători și realizatori pe J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom).

Printre actorii doriți în distribuție se află Will Poulter (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader și Maze Runner: The Death Cure), Markella Kavenagh (Picnic at Hanging Rock și Romper Stomper), Joseph Mawle (Game of Thrones și In the Heart of the Sea).

Peter Jackson nu va fi implicat în realizarea serialului. Jennifer Salke, președinta Amazon Studios, a declarat recent că producția sezonului întâi va începe anul viitor. Creatorii serialului sunt John D. Payne și Patrick McKay.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0