Regizorul Game of Thrones dezvăluie cum plănuia să încheie serialul

Regizorul Miguel Sapochnik voia să şocheze telespectatorii prin uciderea tuturor personajelor în finalul serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", dar a fost oprit de creatorii David Benioff şi D.B. Weiss.

La o lună după difuzarea ultimului sezon din "Game Of Thrones", regizorul Miguel Sapochnik, autor în special al episodului Bătălia de la Winterfell, s-a confesat, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Întrebat de site-ul Indiewire, el a povestit că voia să şocheze mai mult telespectatorii, dar a fost oprit în elanul său de creatorii serialului David Benioff şi D.B. Weiss.

"Voiam să-i omor pe toți", a povestit el. "Voiam să-l ucid pe Jorah la început. Eram pregătit să omor pe absolut toată lumea. Voiam să fiu nemilos, astfel încât publicul să poată spune în primele 10 minute că orice se poate întâmpla, că oricine ar putea să moară. Dar David şi Dan n-au vrut. Am schimbat mult acest subiect", a afirmat cineastul.

Versiunea finală a bătăliei de la Winterfell evidenţiază moartea lui Jorah, dar şi mult mai târziu în poveste, pe măsură ce încearcă să o apere pe Daenerys. 

Theon moare de asemenea de mâna Regelui Nopţii protejându-l pe tânărul Bran. Dacă mulţi dintre Dothrakis şi Cei Nepătaţi mor, puţine personaje principale pier în această bătălie. 

În schimb, în ultimele episoade ale serialului nimeni nu se salvează. Nici chiar personajele din prim plan. Daenerys, Missandei, Ceirsei şi Jaime nu au supravieţuit scenariului implacabil scris de David Benioff şi D.B. Weiss.

Ultimul episod al "Game of Thrones", difuzat de HBO pe 19 mai, a atras 19,3 milioane de telespectatori americani, stabilind un record pentru reţeaua de televiziune.

Finalul serialului a stârnit reacţii diverse între fanii show-ului, la fel ca întreg sezonul opt. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Digi24.ro
0