Principalul star al serialului Bridgerton nu va apărea și în sezonul 2

Regé-Jean Page explică de ce nu se va întoarce în Bridgerton sezonul 2

Regé-Jean Page părăsește, oficial, Bridgerton după numai un sezon, scrie publicația harpersbazaar.com. Știrile despre gestul lui Page de a părăsi drama de epocă difuzată de Netflix au apărut vineri, în contextul anunțurilor de pe pagina de Instagram și de pe contul de Twitter al filmului, scrise sub forma unei scrisori din partea Doamnei Whistledown.

Așa-zisa scrisoare explica faptul că personajul lui Page, Simon Basset, duce de Hastings, nu se va întoarce în următorul sezon din serial, dar îi asigura pe fani ca Phoebe Dynevor, care o joacă pe Daphne Bridgerton, soţia lui Page, va reapărea în următorul sezon al serialului.

Anunțul complet suna așa: „În timp ce toate privirile se îndreaptă spre efortul lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, îi urăm bun rămas lui Rege-Jean Page, care l-a jucat triumfător pe ducele de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon pe marele ecran, dar va rămâne mereu o parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne o soție și o soră devotată, ajutându-și fratele să negocieze situațiile din următorul sezon care va avea de oferit mai multe intrigi și mai multe povești de dragoste decât, poate, pot duce cititorii...”

Page, care a câștigat premiul NAACP Image Award pentru Cel mai bun actor într-un serial dramatic, săptămâna trecută, pentru rolul din primul sezon al lui Bridgerton, a confirmat știrea pe contul său de Instagram, spunând numai lucruri elogioase despre serial. Alături de o poză a sa, călare, în rolul lui Simon, actorul nota - „Senzația vieții mele. A fost o plăcere absolută și un privilegiu să fiu Ducele vostru. Să mă alătur acestei familii - nu doar pe ecran, ci și în afara lui. Distribuția noastră incredibil de creativă și de generoasă, echipa, fanii extraordinari - totul e dincolo de orice mi-aș fi putut imagina. Dragostea e adevărată și va continua să crească”.

Așa cum era de așteptat, fanii sunt în stare de șoc și devastați de știrea că Page, considerat principalul star al serialului Bridgerton, își va încheia prezența pe ecran după numai un sezon. În cadrul unui interviu cu Variety publicat vineri, Page explica totuși că această colaborare scurtă a fost mereu ceea ce și-a dorit. „A fost o evoluție în decursul unui sezon. Cu un început, un mijloc, un final - dați- ne un an”, spunea Page. „E interesant (mă gândeam) deoarece atunci părea să fie un serial cu viață scurtă. Am ajuns să mă implic, să contribui cu bucățica mea și apoi să las serialul să meargă în continuare”.

Într-adevăr, serialul poate să meargă în continuare fără el, dar așa cum Page sublinia, în genul filmului de dragoste, publicul poate să se consoleze cu faptul că urmează un final fericit. Este ceva care a fost plăcut pentru el să joace, dar poate fi și un reminder liniștitor pentru fanii care deplâng plecarea prematură a lui Simon din serial.

„Unul dintre lucrurile diferite la acest gen (de dragoste) este că publicul știe că acest arc narativ se închide”, explica Page. „Ei vin știind acest lucru, așa că poți ține oamenii într- un fel de nod emoțional pentru că au siguranța că vor ieși de acolo la fel de bine, că se vor căsători, că vor avea copii”.

Page a dat asigurări fanilor că prezența lui în comunitatea Bridgerton nu s-a încheiat. Pe măsură ce Sezonul 2 continuă fără el, Page a descoperit un nou rol - cel de fan. „Nu simt decât bucurie pentru continuarea lui Bridgerton, care va cuceri întreaga lume”, relata el pentru Variety. ”Însă există o valoare adăugată în închiderea acestui arc și continuarea către final...”

source:Cinemagia.ro
0