Noul sezon al serialului Svatî va fi filmat în Moldova

Serialul Svatî va avea un sezon nou cu scene filmate în Republica Moldova. Dezvăluirea a fost făcută de protagonista Tatiana Kravcenko. Totodată, o altă actriță îndrăgită de telespectatori va lipsi de pe platoul de filmare.

Potrivit publicației Sobesednik, Kravcenko a precizat că anume scenele de vară vor fi filmate în țara noastră, după ce alte episoade din noul sezon au fost turnate în satul Dulici din apropiere de Minsk, transmite Știri.md.

Următoarele scene la fel urmau să fie filmate acolo, în luna mai, dar, deși actorii erau așteptați de stăpânii casei, producătorii au decis să schimbe locația.

”Da, vom filma scenele de vară în mai, dar în Moldova. E o noutate pentru mine, la fel ca pentru voi. Nu am citit tot scenariul. Oricum e rescris permanent pe parcurs”, a precizat Tatiana Kravcenko, fără a oferi detalii.

Pe de altă parte, Kravcenko susține că din episoadele noi va lipsi actrița Ludmila Artemieva, care interpretează personajul Olga Nicolaievna.

Kravcenko presupune că Artemieva ar fi cerut prea mulți bani pentru rolul său și de la asta posibil nu s-a înțeles cu producătorii.

Scenariul e ținut în mare taină, dar, potrivit unor informații, într-un episod, personajele îndrăgite publicului vor călători în timp, acțiunea fiind filmată conform anturajului din secolul XIX.

Totodată, nepoata cea mare a cuscrilor se va mărita cu un englez care într-un episod a adus o scrisoare din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Se mai știe că răposatul soț al Olgăi Nicolaevna va învia pentru puțin, dar doar în mintea personajelor principale.

Noul sezon va fi ultimul, iar premiera va avea loc în anul 2021. Deocamdată nu se cunoaște la ce post TV va fi difuzat.

source:știri.md
0